Φ nilay Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 öldünüz ve diğer tarafa gittiniz,cennet ve cehennemin kapısında 2 kişi beklemekte ve bu kişlerden birisi siz ne sorarsanız doğru söylüyor,diğeri ise siz ne sorarsanız yanlan söylüyor.bu ikisini birbirinden ayırt etmek mümkün değil ve hangisinin hangi kapıda beklediğinide bilmiyorsunuz(doğru söyleyen cennetin kapısında olmak zorunda değil yani),sadece 1 soru sorma hakkınız var,öyle bir soru sorun ki cennete gidebilin..... Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 öncelikle hoşgeldin diyorum sonra soruna bakıyorum... hımmm.. ne olabilir acaba??? Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 özeline atıldı nilaycım hoşgeldin bu arada Alıntı
Φ ımmortal Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 ikinizde yalancı olsaydınız bana hangi kapıyı gösterirdiniz diye sorulur. Alıntı
Φ ustundag Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 benim sorduğum sorunun değişik versiyonu arkadaşına sorsam bana cehennem kapısı olarak hangi kapıyı gösterir diye sorarız , gösterilen kapıdan gireriz Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.