Φ KaTiLBeNiM Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Arkadaşlar benim bilgisayar çöktü(klasik mavi ekran) ve arkadaş ben formatlarım dedi ben de verdim. O da nasıl yaptıysa c'yi biçimlendirmiş. nasıl yaptıysa anlayamadım. bilgisayar açılıyor sonra cd-rom'da ve diskette hiç birşey yokken bile yanlış sistem disketi diyor. nasıl bir çözüm önerirsiniz... Alıntı
Φ Hack_Boy Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 o klasik mavi ekran yani windowsun klasik çökme durumu donanımdan kaynaklanan bi problem sonucu da baş göstermiş olabilir dolayısıyla eger donanım zarar gördüyse sistem formatlansa bile saglıklı olmaz.. he bu tabiki bi varsayım arkadaşın tam olarak ne yapmış anlamadım.. Alıntı
Φ teknomrv Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 xp formatı için bir video warmş nerde yaaaaaa bir söylermisinz Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 eger bılgısayarın cöktü ise mavi bir ekran cıkar ve windovs acılmaz acmak ıcın bios ayarlarına girip bilgisayarı cd'den calıstırmalısın ve windovs xp cd olmalı daha sonra o senın yardımınla kurar. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.