Φ the_enemy Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 bir erkek sizi seviyorsa ya da bir kız bunu anlayabilir misiniz.Bu tür duygularınız geliş midir.Derler ki bir erkek kzı seviyorsa kızlar hemen bunu anlarmış bu nerece doğru. Sonra aynı şekilde erkekler de kızlar kadar bu konuda başarılı mı? Alıntı
Φ Dreamer Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Dogru bu dogru.... Kızlar anlar... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Valla eğer kırmızı yanıyorsa beklemek gerek ışık sarıya dönmüşse her an harekete geçebilirim demek ama artık yeşil yanmaya başlamışsa abdest alıp iki rekat namaz kılmalı ... Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 kadınlar rahatça anlayabilirr,ama erkekler bazen yanlış anlıyorlar. Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 eger aceba sorusu geciosa kafandan canim enemy, o zaman bu iste bir is vardir... sezilerine güven... Alıntı
Φ Dreamer Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 eger aceba sorusu geciosa kafandan canim enemy, o zaman bu iste bir is vardir...sezilerine güven... 20204[/snapback] Bazen yanlıs da olabiliyor... Mesela bir arkadasımın da aklından birisi icin o "acaba" sorusu geciyordu... Her ne kadar ben birsey olmadıgını dusunsemde kırılmaması icin ses cıkarmadım... Sonunda kendi kendine anladı acı gercegi..... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 bir erkek sizi seviyorsa ya da bir kız bunu anlayabilir misiniz.Bu tür duygularınız geliş midir.Derler ki bir erkek kzı seviyorsa kızlar hemen bunu anlarmış bu nerece doğru. Sonra aynı şekilde erkekler de kızlar kadar bu konuda başarılı mı? 20187[/snapback] Senin bir kız olduğunu düşünerekten bu soruna bir erkek olarak cevap vermeye çalılşayım o zaman anlaşılan yardıma ihtiyacın var... Eğer hoşlandığın bir erkek varsa etrafında ve onun sana karşı olan duygularından emin olamıyorsan yapman gereken ilk şey ki bu çok önemlidir onunla her konuşmanda devamlı gülümsemen ve gözlerinin içine bakman olacaktır eğer sen ona güldüğünde o da seninle beraber tebessüm ediyor ve gözlerini senden kaçırmıyorsa konuştuğunuz bir konu üzerinde seni destekler gözüküyor ve anlattıklarını gerçekten dinler gözüküyorsa bir yerde oturduğunuzda etrafında ki kızlara bakmıyorsa ve senin yanında başka kızlardan bahsetmiyorsa seni güldürmeye çalışıyorsa çok sık karşına çıkıyorsa ve hele sana '' sence ben nasıl biriyim'' sorusunu sormuşsa diyebilirim ki o çocuk sana yanıyordur da açılamıyordur.... Ha ayrıca erkeklerde bir kızın kendilerinden hoşlanıp hoşlanmadıklarını gayet çabuk ve kolay anlarlar fakat günümüzde kızların tavırları eskiye oranla çok daha rahat olduğu için ( kızlar normal erkek arkadaşlarıyla bile sarmaş dolaş gezebiliyorlar ) erkeklerde şöyle bir çelişki doğar '' acaba bana mı özel böyle davranıyor yoksa normalde herkese karşı bu kadar sıcak mı '' işte erkeği çelişkiye düşüren durum budur yoksa biz erkeklerde çok çabuk anlarız... Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 bir erkek sizi seviyorsa ya da bir kız bunu anlayabilir misiniz.Bu tür duygularınız geliş midir.Derler ki bir erkek kzı seviyorsa kızlar hemen bunu anlarmış bu nerece doğru. Sonra aynı şekilde erkekler de kızlar kadar bu konuda başarılı mı? 20187[/snapback] Senin bir kız olduğunu düşünerekten bu soruna bir erkek olarak cevap vermeye çalılşayım o zaman anlaşılan yardıma ihtiyacın var... Eğer hoşlandığın bir erkek varsa etrafında ve onun sana karşı olan duygularından emin olamıyorsan yapman gereken ilk şey ki bu çok önemlidir onunla her konuşmanda devamlı gülümsemen ve gözlerinin içine bakman olacaktır eğer sen ona güldüğünde o da seninle beraber tebessüm ediyor ve gözlerini senden kaçırmıyorsa konuştuğunuz bir konu üzerinde seni destekler gözüküyor ve anlattıklarını gerçekten dinler gözüküyorsa bir yerde oturduğunuzda etrafında ki kızlara bakmıyorsa ve senin yanında başka kızlardan bahsetmiyorsa seni güldürmeye çalışıyorsa çok sık karşına çıkıyorsa ve hele sana '' sence ben nasıl biriyim'' sorusunu sormuşsa diyebilirim ki o çocuk sana yanıyordur da açılamıyordur.... Ha ayrıca erkeklerde bir kızın kendilerinden hoşlanıp hoşlanmadıklarını gayet çabuk ve kolay anlarlar fakat günümüzde kızların tavırları eskiye oranla çok daha rahat olduğu için ( kızlar normal erkek arkadaşlarıyla bile sarmaş dolaş gezebiliyorlar ) erkeklerde şöyle bir çelişki doğar '' acaba bana mı özel böyle davranıyor yoksa normalde herkese karşı bu kadar sıcak mı '' işte erkeği çelişkiye düşüren durum budur yoksa biz erkeklerde çok çabuk anlarız... 20218[/snapback] ewt ewt anlarlar armancım hı hı Alıntı
Φ sezar1 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Bence kadınlar daha çok yanlış anlar.. Denemesi bedava buradan birine özel mesaj at.. hemen bana ilginmi var tepkisi olan bayanlarla karşılaşırsın.. hayattada böyledir.. fakat bi kadın aşık olduğunu erkeğe gayet güzel anlatır.. o kadar güzel anlatır ki..erkek yanlış anlayamaz Alıntı
Φ Dreamer Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Bence kadınlar daha çok yanlış anlar.. Denemesi bedava buradan birine özel mesaj at.. hemen bana ilginmi var tepkisi olan bayanlarla karşılaşırsın.. hayattada böyledir.. fakat bi kadın aşık olduğunu erkeğe gayet güzel anlatır.. o kadar güzel anlatır ki..erkek yanlış anlayamaz 20319[/snapback] Yok bence kızlar yanlıs anlar veya erkekler yanlıs anlar diye bir genelleme yapamayız... İkisinden de yanlıs anlayan kısım var... Ama erkekler yanlıs anlama yuzdeleri daha buyuk gordugum kadarıyla... Alıntı
Φ sezar1 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Bence kadınlar daha çok yanlış anlar.. Denemesi bedava buradan birine özel mesaj at.. hemen bana ilginmi var tepkisi olan bayanlarla karşılaşırsın.. hayattada böyledir.. fakat bi kadın aşık olduğunu erkeğe gayet güzel anlatır.. o kadar güzel anlatır ki..erkek yanlış anlayamaz 20319[/snapback] Yok bence kızlar yanlıs anlar veya erkekler yanlıs anlar diye bir genelleme yapamayız... İkisinden de yanlıs anlayan kısım var... Ama erkekler yanlıs anlama yuzdeleri daha buyuk gordugum kadarıyla... 20323[/snapback] SEZAR demişki: Bir kadınla haklı yada haksız olduğunu sakın tartışma.. sonunda nasılsa o haklı çıkacaktır ben ata sözlerini dikkate alırım Alıntı
Φ Dreamer Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 SEZAR demişki: Bir kadınla haklı yada haksız olduğunu sakın tartışma.. sonunda nasılsa o haklı çıkacaktır ben ata sözlerini dikkate alırım 20327[/snapback] valla... dogru soze ne denir.... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Siz kızlar bilmezsiniz kaç erkeğin şu ''aman beni anlış anlamasın'' ya da ''acaba ben yanlışmı anlıyıorum'' dumurları yüzünden içlerinde fırtınalar kopsada kendi kendilerini yine kendi yüreklerine gömdüklerini. Birde sezar 1 güzel bir tespit yapmış gerçekten de bir kıza şahsi olarak yaklaşıldığında niyette asla kıza kur yapmamak olsada kız hemen bunu '' amanın bu oğlan benden hoşlanıyormu'' durumuna girip en gıcık haline yani naz yapan çirkin ördeğe dönüşüverir halbuki çoğu erkek asla ilk başta kur yapmak için bir bayana yaklaşmaz şaka maka şurdan bir bayana şaşırıp da özel mesaj atmaya çekinirim çünki bilirim ki karşımda kinin yanlış anlama ihtimali çok yüksektir ayrıca sevgilimin beni boğazlama ihtimali de bir o kadar yüksektir ( öpüyorum seni canım ) yaa işte böyleee Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 kadınlar,bir erkek kendinden hoşlanıyor mu,taciz mi ediyor çok iyi anlar arkadaşlar,çünkü kadınların sezgileri erkeklerin anlayamayacağı kadar güçlüdür. Alıntı
Φ sezar1 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 kadınlar,bir erkek kendinden hoşlanıyor mu,taciz mi ediyor çok iyi anlar arkadaşlar,çünkü kadınların sezgileri erkeklerin anlayamayacağı kadar güçlüdür. 20333[/snapback] valla kafam karıştı.. hoşlanıyor yada hoşlanmıyorunu anlayan olabilirde.. taciz olayını anlayamadım.. saygılar Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.