Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 19 yıl sarıdır kafestedir????????????????????* nedir bu acaba bilene büyük ödül
Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 19 yıl ne alaka yav böyle sorumu olur . hadi öyleyse siyahtır kutudadır gerçekten madein turkey olmuş
Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 19 yıl sarıdır kafestedir????????????????????* nedir bu acaba bilene büyük ödül 19757[/snapback] KUŞTUR...... YADA PİKACU OLMASIN YARAMAZLIK YAPMASIN VE ELEKTRİK ÇARPMASIN DİYE KAPATMIŞTIRLAR.....
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 19 yıl Yazar yok heçbiri deel ......bilene ödül vermek isterdim ama maalesef ödül yok para olsa ödül alcaktım ama herşey ateş pahası olmuş yaffff..
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 19 yıl yok heçbiri deel ......bilene ödül vermek isterdim ama maalesef ödül yok para olsa ödül alcaktım ama herşey ateş pahası olmuş yaffff.. NE O ZAMAN KARDEŞ....... AYIP ETTİN LAF MI OLUR NE HACET HEDİYEYE..... BİR GÜLÜCÜK BİLE ÇOK BUNLARA BAKSANA BİLEMEDİLER NOT:BUNLARIN ARASINDA BENDE VARIM:) ALINMACA GÜCENMECE YOK SÖLE GARİ YA ÇATLATMA
Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2005 19 yıl la allahın seversen soyle valla catlıcam he.. valla dusun dusun .... ısın ..patladım ba yafffff:::: İZMİRLİ OLAN VARMİİİİİİİİİİİİİİİİ???????????
Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2005 19 yıl ] kuş diye düşündüm önce ama değilmiş. yumurta olabilir mi acaba? hı?
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.