Φ KAAN HAN Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 merhaba arkadaşlar uzun zamandır bu forumu takip ediyorumçok güzel ve seviyeli bir ortam olduğunu gördüm bende görüş ve düşüncelerimle bundan sonra fırsat buldukça aranızda olacağım ben istanbuldan kaan 35 yaşındayım sigortacılık mesleğiyle iştigal ediyorum Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 hos geldiniz... Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 kaan hoş geldin kardeşim seni gördüğüme sevindim Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 hoşgeldin aramıza Alıntı
Φ KAAN HAN Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 hoşbulduk arkadaşlar işlerin yoğunluğundan dolayı biraz geç oldu çok özür dilerim Alıntı
Φ KAAN HAN Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 hoşbulduk natalia Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.