Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Yapilan bilimsel bir deneyde, kadinlarin erkek partnerlerini secmede kokunun onemli bir rol oynadigi gozlendi.

 

Isvicreli bir bilim adami, kadinlarin erkek kokularina donuk ilgi ve hassasiyetleriyle ilgili ilginc bir test uyguladi. Arastirma icin gen yapilari birbirinden farkli, gonullu 49 kadin ve 44 erkek secildi. Erkeklere iki gece giymeleri icin temiz tisortler verildi. Bu tisortler iki gece boyunca hic cikarilmadi, dus alinmadi, herhangi bir parfumun veya kokulu sabunun kullanilmasina izin verilmedi.

 

Iki gun sonra tisortler ayri ayri sepetlere konarak kadinlarin bunlari koklamasi, koku araciligiyla hangisinin kendilerine guzel ve sexi geldigini belirtmeleri istendi. Daha sonra sozkonusu erkek ve kadinlar biraraya getirilerek yine kadinlardan kendilerine en iyi partner olabilecek kisileri gostermeleri istendi. Sonuc: Kadinlar kokusunu en cok begendigi tisortlerin sahiplerini sectiler. Ve gen yapilari kendilerinkinden en cok farkli olan kisilerin kokularini begendiler.

 

Yorum yok: )

Gönderi tarihi:

YA HASTAYIM ŞU BİLİM ADAMLARINADA BAŞKA İŞLERİ YOK NEYİN ARAŞTIRMASINI YAPMIŞLAR.TABİ ÇIKAN SONUÇLA ELLERİNE GEÇEN NE OLDU ORASI AYRI BİR KONU. ;) YANİ SORMAK LAZIM.TER KONUSUNA KARŞI HASSASİYETİ BİLEMEM AMA ERKEK KOKUSU DENİNCE CİO ARMONİ NİN ÜSTÜNE PARFÜM TANIMAM.MÜTHİŞ BİR KOKU.

Gönderi tarihi:

Fahrenheit Summer' e ne dersiniz. Yoksa daha duymadınızmı...??

 

Saygılar-Sevgiler..

Gönderi tarihi:
Fahrenheit Summer' e ne dersiniz. Yoksa daha duymadınızmı...??

 

Saygılar-Sevgiler..

20002[/snapback]

carlo collucini ve zingaro

mükemmel...

Gönderi tarihi:

Zingaro daha da mükemmel..

Ama siz genede Fahrenheit Summer'i bir deneyin...

Gönderi tarihi:

FAHRENHEİT Mİ.BENCE ÇOKTA ABARTILACAK BİR KOKU DEĞİL AMA TERCİHLERE SAYGIMIZ VAR ;) STR8'İN MAVİSİ İŞTE SİZE NEFİS BİR KOKU DAHA....

  • 6 yıl sonra...
Gönderi tarihi:

Şimdi sürekli terleyen bir de kötü kokan bir erkeğin çekiciliği direkman yerlerde bunu herkes bilir. Tabi bayanlar için de aynen geçerli. Bende de ufak bir terleme sıkıntısı vardı ta ki rexona sexy deodorant kullanana kadar. Güzel kokusu ve koruması ile böyle bir sorun yok diyebilirim artık:)

Gönderi tarihi:

Ter kokmadığı sürece en güzel koku insanın kendine has kokusudur.Ben partnerimin buram buram parfüm kokmasından hiç hoşlanmam..

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.