Φ tugce Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 merhabalar ben tugce bugun uye oldum umarim benide araniza kabul edersiniz Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Kabul etmek gibi bir hakkımız yok başımızın üstüne hoşgeldin... Alıntı
Φ dilku Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 bu arada arman nihayet yüzünü dönmüssün hadi bakalim senin yüzün de hos geldi Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Tuqçe aramıza hoşgeldin. Yanlız Türk alfabesinde q harfi yoktur. eğer adın Tuğçe ise neden yumuşak g (ğ) kullanmadın. Eğer ben bu Tuqçe'yi okuduğum gibi söylersem ağzımdan nasıl bir sesin çıkacağını neden hesap etmedin. Neden daha önce buraya gelmedin.....))) Ama iyiki geldin, tekrar hoş geldin.. Saygılar-Sevgiler.. Alıntı
Φ tugce Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 hepinize tesekkur ediyorum kralx ben isdedim ama klavyemde yumusak g yok usgunum Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 merhabalar ben tugce bugun uye oldum umarim benide araniza kabul edersiniz 19534[/snapback] kozmik şebek ha:D hoşgeldin şebek yaşama sırası sende nazım amca kusurumuza bakmaz inşallah şiirini katlettimde kralx ben isdedim ama klavyemde yumusak g yok usgunum (zaten gerek te yok ne güzel tatlı ismi gibi tuçe tuçe versene oradan bir tuce vizonteleden) bu arada msn spice daki çocuk sizin mi çok tatlıydı. Alıntı
Φ kusadali_emix Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 hoş geldin tuğçe................. Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 HOŞ GELMİŞSİN TUGÇE BACI. SEVGİLER.. Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 bu arada msn spice daki çocuk sizin mi çok tatlıydı bugün yeniden baktım orada birsürü çocuk var hatta birisi daha yolda tekme sallamakla meşguldü hepsi senin olamaz sözümü geri aldım... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 SEVGİLİ TUGCE ARKADAS HOS GELDİN Alıntı
Φ tugce Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 thelastofmohican hayir ´space deki cocuk benim degil cocuklari cok sevgidim icin birkac resim koydum Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 O zaman klavyeyi değiştir..)) Alıntı
Φ tugce Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 kralx klavyemi degisdirsemde yeni alacagim klavyedede yumusak g olmayacak Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 kralx klavyemi degisdirsemde yeni alacagim klavyedede yumusak g olmayacak 19952[/snapback] Sen yumuşak g olanını al... Bendekinde var bak yazıyorum bi yumuşak g.....Ğğ Saygılar-Sevgiler.. Alıntı
Φ tugce Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 kralx boyle bir cevap verecegini tahmin etmisdim arkadasim almanyada yasiyorum ve alman alfabesinde yumusak g yok o yuzden isdedigim kadar klavye degisdireyim yinede yok isde yaa Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 delikanlı adamın klavyesinde öyle yumuşak harflere yer yok:D Alıntı
Φ jackjohnson Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2006 HoŞ GeLdİn TuĞçe biz seni yumuşak g sizde severiz.. : ) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.