Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 19 yıl merhabalar ben tugce bugun uye oldum umarim benide araniza kabul edersiniz
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 19 yıl Kabul etmek gibi bir hakkımız yok başımızın üstüne hoşgeldin...
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 19 yıl bu arada arman nihayet yüzünü dönmüssün hadi bakalim senin yüzün de hos geldi
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 19 yıl Tuqçe aramıza hoşgeldin. Yanlız Türk alfabesinde q harfi yoktur. eğer adın Tuğçe ise neden yumuşak g (ğ) kullanmadın. Eğer ben bu Tuqçe'yi okuduğum gibi söylersem ağzımdan nasıl bir sesin çıkacağını neden hesap etmedin. Neden daha önce buraya gelmedin.....))) Ama iyiki geldin, tekrar hoş geldin.. Saygılar-Sevgiler..
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 19 yıl Yazar hepinize tesekkur ediyorum kralx ben isdedim ama klavyemde yumusak g yok usgunum
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 19 yıl merhabalar ben tugce bugun uye oldum umarim benide araniza kabul edersiniz 19534[/snapback] kozmik şebek ha:D hoşgeldin şebek yaşama sırası sende nazım amca kusurumuza bakmaz inşallah şiirini katlettimde kralx ben isdedim ama klavyemde yumusak g yok usgunum (zaten gerek te yok ne güzel tatlı ismi gibi tuçe tuçe versene oradan bir tuce vizonteleden) bu arada msn spice daki çocuk sizin mi çok tatlıydı.
Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 19 yıl bu arada msn spice daki çocuk sizin mi çok tatlıydı bugün yeniden baktım orada birsürü çocuk var hatta birisi daha yolda tekme sallamakla meşguldü hepsi senin olamaz sözümü geri aldım...
Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 19 yıl Yazar thelastofmohican hayir ´space deki cocuk benim degil cocuklari cok sevgidim icin birkac resim koydum
Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 19 yıl Yazar kralx klavyemi degisdirsemde yeni alacagim klavyedede yumusak g olmayacak
Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 19 yıl kralx klavyemi degisdirsemde yeni alacagim klavyedede yumusak g olmayacak 19952[/snapback] Sen yumuşak g olanını al... Bendekinde var bak yazıyorum bi yumuşak g.....Ğğ Saygılar-Sevgiler..
Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 19 yıl Yazar kralx boyle bir cevap verecegini tahmin etmisdim arkadasim almanyada yasiyorum ve alman alfabesinde yumusak g yok o yuzden isdedigim kadar klavye degisdireyim yinede yok isde yaa
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.