Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

"Saw 1,2"

nasıl anlatsam..nerden başlasam dediim film tongue.gif konusu,kurgusu,we sonuyla seyrciyi koltuğa zıpknlamış,özellikle ilk filmin sonunda ağzmın bi karış açık kalmasına neden olmuştur kendileri..

Başrllerinde Leigh Whannell we Cary Elwes'in rol aldığı serinin 1.filmi en başarılı olanıydı bence.başından sonuna kadar hiç sıkılmadığım,defalarca izleyip bıkmadığım filmlerden diyebilirm.katilin kurbanlarına hazırladığı akıl dolu ölüm oyunları filmin en can alıcı noktası.gerilim we merak öğelerini çok güzel şekilde içinde barındırmış.Film bıyunca"Hocam kesin katil bu..bak tipine!!" şeklnde yorum yapan insanların sonunda hayal kırklığına uğradığı kesin (bunlardan biri de bendim tongue.gif )2. filmi 1.sini aratmasa da biraz polisiye buldum.ama testere ruhu onda da wardı kesinlikle smile.gif alınası,izlenesi bi başyapıt bence...ayrıca serinin 3. filmi 27 ekim 2006 da wizyona girck diye biliorum.bu arada filmin müziklerinde charlie clouser ın imzası war..söylemeden geçemicem smile.gif

"Görünmez şeyler aslında gözümüzn dibindekilerdir"sözünün yansıması olan "Saw" korku-gerilim filmlerinin unutulmazları arasında yerini çoktan aldı.daha fazla şey öğrenmek isterseniz ilk filmin akla zarar sitesi:::

Web Sitem..kolay gelsin biggrin.gif

Gönderi tarihi:

Ben birinci bölümü izledim ve dedigin gibi bastan sona agzi acik izlenilen bi film, en azindan ben öle yaptim....

"ha tamam anladim ben olayi" dedigim an film bitti...

güzeldi yani :D

• 4 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

SAW için öyle çok söylenicek şey var ki...SAW I'de ağzım açık kaldı diyebilirim sonu için vede baştan sona gerildim ve akşam boyunca etkisinden kurtulamadım...bence süperdi..SAW II'de biraz daha gerilim azdı onda daha çok oyun oynuyolardı...ama adamın gözünü çıkarma sahnesinde (ilk başladığında) çok gerildim...nereye geldik ya fln dedim hatta... :D...şimdi 3 geliyo..kesinlikle gidin...ilk gün ilk seansa gidicem ve ön koltuklarda izliycem kesnlikle...SAW mütiş...hele SAW'ın sesine hastayım...CD'de izliycekler varsa kesinlikle alt yazılı alsınlar...i want to play game demesine bayılıyorum adamın...ayakta alkışlanıcak bi film...bence korku değil gerilim filmi ama izlenmesi gereken ve arşivlik bi film olduğu kesin...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.