Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 19 yıl bir ülke var. ülkede pazartesi salı çarşamba günleri kadınlar, persembe cuma cumartesi de erkekler yalan söylüyor. bi kadınla bi erkek konuşurken kadın: ben dün yalan söylüyordum der. erkek: bende dün yalan söylüyordum der. işteeeeeeeeeeeee soru: acaba bugün hangi gün
Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 19 yıl Persembe... kadin carsamba yalan söylemis oluyo erkek ise persembeleri yalan söylidii icin, sallio...
Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 19 yıl Yazar ala turca valla doğru yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 19 yıl ama bu kolaydi be.... diger arkadaslar, yani forumun bilmece uzmanlari, cevap vermeye bilem tenezzül etmemisler
Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 19 yıl bir ülke var. ülkede pazartesi salı çarşamba günleri kadınlar, persembe cuma cumartesi de erkekler yalan söylüyor. bi kadınla bi erkek konuşurken kadın: ben dün yalan söylüyordum der. erkek: bende dün yalan söylüyordum der. işteeeeeeeeeeeee soru: acaba bugün hangi gün harbi çok kolaydı bu. seni ''viridian room'' gibi zorlu bulmacalar sorarken görmek isteriz..bence o odaya gir bi dene.. medikal sağolsun oyunun manyağı olduk...
Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 19 yıl tabi ki de persembe.erkek yalan soluyoo cunku bugun onların yalan gunu
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.