Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2005 19 yıl fıkri bey kaşarlı arsız hemde sadece geçiyorum... fıkri bey kaşarlı arsız hemde sadece geçiyorum...
Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 19 yıl gözlükler e ne oldu fıkri bey ne olacak üzerine oturup kırdınya....amma unutkansın sende mohi can......
Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 19 yıl Bu bölümde işler yolundamı arkadaşlar.. Topiclerin nabzını tutuyorum.. Burada nabız anormal...
Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2005 19 yıl doğrudur herşey anormal ben varsam normallik olmaz ..ama sen gelmişsinya belki normale döner konu
Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2005 19 yıl offf tamamben şimdi yemeğe gidiyorum çiğ köfte hazırmış ........yiyim sonra gelem..şimcik bay... sen bu arada konuyu normale çevir..konu hakkında yorumlar yaz......
Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2005 19 yıl Geçmiş sayfalara yazdık.. Okuyacaksan geriye doğru arka arka ilerle...
Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2005 19 yıl ben hep ileriye bakarım........ufukta hep yeni ve güzel şeyler vardır NOKTA!!!!!!!!!!
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.