Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 19 yıl aşkı mı tercih edersiniz sevgiyi mi?Hangisi sizin için daha ağır basıyor.Ben şahsen sevgiyi tercih ederim.Çünkü aşkın olduğu yerde akıl olmaz derler. bir de aşk kontrol edilemeyen sevgidir.Bilmem siz bu sözlere ne derece katılıyorsunuz ama ben bu sözleri böyle inandığım için yazdım .Sizin fikriniz ne ?
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 19 yıl Ben ikisininde aynı olduğuna inanıyorum. Başkaları bunu ayırıyor..?? Acaba flört yada zevkine ilişkilerlemi karıştırılıyor..? Saygılar-Sevgiler..
Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2005 19 yıl TABİKİ SEVGİYİ TERCİH EDERİM.AŞK GELİP GEÇİCİ BİR HEVES BENCE VE ZAMANLA BİTMEYE MAHKUM.EĞER HİSLERİN KUVVETLİYSE AŞK BİR SÜRE SONRA YERİNİ SEVGİYE BIRAKIR... SU GİDER KUM KALIR MİSALİ AŞK BİTER SEVGİ KALIR... SEVGİLER
Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2005 19 yıl ŞUNU DA EKLEYEYİM Kİ SU HER ZAMAN DAHA DEĞERLİ OLMUŞTUR.......
Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2005 19 yıl Zeminin olmadığı yerde suyun tutunması mümkün değildir... ve su; hep çukurlara akar..
Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2005 19 yıl Ama suyun zemini aşındırdığı da muhakkaktır.. Buna akıntı erezyonu diyoruz..
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 19 yıl YANLIZ UNUTMA VİZONTELEDE BENİM LUSİ DE vizontelenide al lusini de al yemedikya alla alla......
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 19 yıl anlaşılan biz seninle asla anlaşamayacağız...... şerrefsizim bunu diyeceğini biliyordum bu gözlük le vizontele bir de ki cem yılmazı hatırlatıyor onun gözlüğüne benziyor
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 19 yıl gel gidelimde şu adresi unutmadan yazayım:P hani ortada bir park var?
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 19 yıl aşşağı ayrancı? yukarı ayrancı? bak fıkri bu iş böle olmayacak
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 19 yıl İKİ DAKKADA İÇİNE ETMİŞSİNİZ YİNE KONUNUN ...AHHHH ÖLECEM GÜLMEKTEN
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2005 19 yıl ben bişi yapmadım valla arsız made in yaptı tuuuuu rezil utanmaz bide yaş iftira atmış benim gibi masum birisine cıx cıx.......arsız ben he
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2005 19 yıl Aşk mı ? sevgi mi? Ben ortaya bir karışık alayım ... yanar döner olsun mu abe?
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2005 19 yıl tuuuuu rezil utanmaz bide yaş iftira atmış benim gibi masum birisine cıx cıx.......arsız ben he fıkri bey kaşarlı arsız hemde
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.