Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 19 yıl Bebek nasıl yapılır??? -------------------------------------------------------------------------------- Bebek nasıl yapılır diye miniklere sormuslar, onlar da bakin ne cevaplar vermis: "Bebek yapmak icin anne bir yumurtanin üzerine yatar sonra baba gelip yumurtayi kirar" (Abby, 6 yasinda) "Ben asla bebek yapmiycam.. babam dedi ki bebek beklerken kadinlar her gün biraz daha hasta ve manyak oluyomus" (Marie-Ann, 9 yasinda) "Bir kadinla bir erkek yataga girdikleri zaman, ikisinden birinin bebegi olacak demektir" (Paul, 6 yasinda) "Bebek annemizin içinden çikar, doktor da onun poposuna vurur çünkü bebek doktoru isirmistir" (Edward, 6 yasinda) "Bebek yapmak için, bunu önemsemeyen biriyle olmak gerekir" (Shelley, 7 yasinda) "Karsimizdaki evdeki adamin karninda bebek var ama bi türlü disari çikaramiyor (Alistair, 9 yasinda) "Bebek yapmak için önce asik olursun, evlenirsin.. veya bunlara gerek de yok aslinda.." (Peter, 9 yasinda) "Bebek yapmak için uygun zamani kollamak lazim, evde misafir olmamasi lazim" (Lyn, 9 yasinda) "Ben nasil yapildigini biliyorum ama hiç yapmadim" (Francis, 7 yasinda) "Kediyseniz bebek yapmaniz daha kolaydir" (Paulette, 6 yasinda) --------------------------------------------------------------------------------
Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 19 yıl "Bebek yapmak için önce asik olursun, evlenirsin.. veya bunlara gerek de yok aslinda.." (Peter, 9 yasinda) "Bebek yapmak için uygun zamani kollamak lazim, evde misafir olmamasi lazim" (Lyn, 9 yasinda) Cocuktan al haberi
Gönderi tarihi: 19 Mart , 2006 19 yıl çok hoşmuş Bebek yapmak için uygun zamani kollamak lazim, evde misafir olmamasi lazim" (Lyn, 9 yasinda) özellikle bu kısım kopardı...
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 19 yıl "Bebek annemizin içinden çikar, doktor da onun poposuna vurur çünkü bebek doktoru isirmistir" (Edward, 6 yasinda) çok güzel
Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 18 yıl "Ben nasil yapildigini biliyorum ama hiç yapmadim" (Francis, 7 yasinda) kopardı beni yaa 7 yaşındaki çocuğun söylediğine bak ya
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.