Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Vali yardımcısı ineklerden özür diledi :))

--------------------------------------------------------------------------------

Bolu'nun Büyük Berk Köyü'nde bir senede hazırlanan 290 dönümlük mera, bugün düzenlenen törenle açıldı.

Vali Yardımcısı, meranın inekler için açıldığını, ancak ineklerin törene uzak kaldığını söyleyerek, "İnekleri daha yakına çağırmamız lazımdı. Onlardan özür diliyoruz" dedi.

Büyük Berk Köyü'nde düzenlenen mera açılışına, Vali Yardımcısı Nevzat Dalkıran, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Tarım İl Müdürü Abdullah Öztürk, Milli Eğitim Müdürü Halil Ecevit ve köylüler katıldı.

Bir yıl süren çalışmaların ardından hazırlanan 290 dönümlük meranın ineklere yönelik bir hizmet olduğunu söyleyen Vali Yardımcısı Nevzat Dalkıran, "Böylesine, İstiklal Marşı ve saygı duruşunun olduğu bir töreni yapmaktaki amaç kamuoyunun dikkatini çekmektir. İki gün önce televizyonda seyrettim. Vali yardımcısı bir meranın açılışına katılmış. Böyle işler Vali yardımcılarına düşüyor. İki sopa dikilmiş. Kurdelasız açılış olmaz deniliyor. Evet doğru. İneklerden özür dilelemiz gerekiyor. Onları uzakta bıraktık" diye konuştu.

Daha sonra Vali Yardımcısı Nevzat Dalkıran, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Tarım İl Müdürü Abdullah Öztürk, Milli Eğitim Müdürü Halil Ecevit ve köylüler mera açılışına yaparak hayırlı olsun dileğinde bulundular. Açılışın ardından merada dolaşan Vali Yardımcısı Dalkıran, "Bundan yıllar önce bakanın biri yine hayvancılığın önemini vurgularken, bir inek, yüksekokul diplomalı birinden daha değerlidir demişti" şeklinde konuşurken, sözlerini, "Neyse bundan alınanlar olabilir" diyerek yarıda kesti. Mera açılışı, halk müziği konseri ile sona erdi.

--------------------------------------------------------------------------------

Gönderi tarihi:

Valla alttaki alındırıcı yazıdan alınan olurmu olmazmı bilemem ama.)) İnsanlar ineklere dahi bu kadar saygılıyken, neden insanlığa bu saygı yok..!!

Gönderi tarihi:
Valla alttaki alındırıcı yazıdan alınan olurmu olmazmı bilemem ama.)) İnsanlar ineklere dahi bu kadar saygılıyken, neden insanlığa bu saygı yok..!!

19266[/snapback]

düşünsene bizi kimler yönetiyor

sevgiler

Gönderi tarihi:

Düşündümbir çok yönetici buldum.. Site yöneticisi, forum yöneticisi, apartman yöneticisi, hükümet, cumhur başkanı, Amerika..)))

Kastettiğinizi de anladım....))

Saygılar-Sevgiler.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.