Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Merhaba arkadaşlar...ben aranızda yeniyim...tabiki ilk amacım sizlerle tanışmak:)

Ben Tarık...Liseyi yeni bitirdim...we şuan kendi dükkanımıza bakıyorum...özellikle forumlarda yazışmak çok foşuma gider...güzel arkadaşlıklar kurmak we sogbet etmek...

Sanırım bukadar yeter :lol:

Saygılarımla...UZMAN

Gönderi tarihi:

Hoş geldin kardeş. Foşuma gidermi..)) Ne satıyon dükkanda..

Gönderi tarihi:

ÇITIR AZMAN PARDON UZMAN OŞ GELDİN BEEAAAA.KAYIT PARASINI YATIRDIN MI?YAŞIN 18 İ GEÇTİMİ REŞİTMİSİN SEN DE BAKEM.....HIMMM <_< İNCELEMELER SÜRECEKTİR :zorro:

Gönderi tarihi:

hos geldin

peki uzmanlik alanin ne??

eli bos gelmedin ya!! :D

Gönderi tarihi:

Hoşgeldin uzman bende yeniyim

Bırak forumlarıda ÖSS ye hazırlan haylaz çocum

Gönderi tarihi:
  • Yazar

1_Ne satıyorum_nalburumuz war.inş. mlz satıyoruz...

2_Eli boş gelmedim aslında...ama yolda gelirken yedim..:D

3_Sabahtan akşama kadar dükkanda durmak becburiyetindeyim...hep ders hep ders olmuyopr...zaten pek sosyal faliyet yok....forumlarda olsun artık yani...:D

Sanırım bütün sorulara cewap wermiş bulunmaktayım...:) :) :)

Gönderi tarihi:

bana soru kalmadı ya.aklıma hiçbi şey gelmiyor. neyse gelirse sorarım sonra.o zaman şimdilik hoşgeldin :D

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.