Φ UZMAN Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Merhaba arkadaşlar...ben aranızda yeniyim...tabiki ilk amacım sizlerle tanışmak:) Ben Tarık...Liseyi yeni bitirdim...we şuan kendi dükkanımıza bakıyorum...özellikle forumlarda yazışmak çok foşuma gider...güzel arkadaşlıklar kurmak we sogbet etmek... Sanırım bukadar yeter Saygılarımla...UZMAN Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Hoş geldin kardeş. Foşuma gidermi..)) Ne satıyon dükkanda.. Alıntı
Φ ..::uslu_cocuk::.. Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 H O Ş G E L D İ N Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 HOŞGELDİN UZMAN KARDEŞ.İSMİN KADAR YAZILARINDADA UZMANMISIN BAKIP GÖRECEĞİZ. SEVGİLER... Alıntı
Φ kusadali_emix Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 hoş geldin................. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 ÇITIR AZMAN PARDON UZMAN OŞ GELDİN BEEAAAA.KAYIT PARASINI YATIRDIN MI?YAŞIN 18 İ GEÇTİMİ REŞİTMİSİN SEN DE BAKEM.....HIMMM İNCELEMELER SÜRECEKTİR Alıntı
Φ dilku Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 hos geldin peki uzmanlik alanin ne?? eli bos gelmedin ya!! Alıntı
Φ Piraye Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 Hoşgeldin uzman bende yeniyim Bırak forumlarıda ÖSS ye hazırlan haylaz çocum Alıntı
Φ UZMAN Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 1_Ne satıyorum_nalburumuz war.inş. mlz satıyoruz... 2_Eli boş gelmedim aslında...ama yolda gelirken yedim.. 3_Sabahtan akşama kadar dükkanda durmak becburiyetindeyim...hep ders hep ders olmuyopr...zaten pek sosyal faliyet yok....forumlarda olsun artık yani... Sanırım bütün sorulara cewap wermiş bulunmaktayım... :) Alıntı
Φ heyt be Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 bana soru kalmadı ya.aklıma hiçbi şey gelmiyor. neyse gelirse sorarım sonra.o zaman şimdilik hoşgeldin Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.