Φ Dreamer Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 sevgili kral arkadasim bak tekrar birbirimize girelim die demiom,ama bunlari yazman gerekirmiydi... ? ve yazma ihityaci duyuyosan, gercekten unuttuguna inanmam, kusura bamya emi kesinlikle katiliyorum.... bahsediliyorsa... unutulmamistir.... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2005 Kızlar ne alaka ya.. Baktım tekrar gündeme getirmişsiniz sayfayı.. Bende baştan okudum, gördümki onun ilk gittiği günlerdeki duygularım var..Şimdide bugünki duygularımı yazdım.. Hala öyle bilinmesin diye... O gideli çok oldu çünkü.. Resmini vasfını unuttuğum gibi, nickini bile unutacak kadar oldum.. Eğer gizli yada misafir olarak girerse kendiside bilsin.. Bıraktığı eserini... Sevgiler.. Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2005 onunda giderken caninin yandigi hic aklina geldi mi canim arkadasim? Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2005 ben kralx le aralarındaki özel ilişkiye hiç karışmam,kralx e de bu konuda birşey söylemem,sormam.ben yalnızca çok sıcak hoş bir insandı,olsa ne iyi olurdu diye söyledim..ne milkwayin ne de kralx in duygularını onlardan iyi bilemem... sevgiler Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2005 Dönerse dönsün.. Benle alakası yok... Milkyle aramızda neler olup bittiğini benden iyimi bileceksin Alaturka.. Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2005 Dönerse dönsün.. Benle alakası yok... Milkyle aramızda neler olup bittiğini benden iyimi bileceksin Alaturka.. evet arkadasim yaa, cok özür dilerim..... ama ne bilim yaaa, bazen cok kati konusuyosun... buna üzülüyorum ve tutamiorum sora kendimi, ama bi daha yapmicam... gerci benim buraya yazmamim zaten seninle alakasi yoktu, ama sen girdim abi araya, ben napem... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2005 Benimle alakası olmadığını bende biliyorum.. Benim araya girmeminde senle alakası yok... Maksadım; olurda milky okursa şuanki duygularımı bilsin... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2005 milkyway özledim seni...... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.