Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 19 yıl MİLKWAY CANIMCIM YOKSUN SENSİZ BURDA BİRŞEYLER EKSİK BE GÜLÜM... BELKİ GELİRDE OKURUSUN...
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 19 yıl Çok güzel be askmiracle bir arkadaşa forumda yapılabilecek en güzel jesti yapmışsın. Ona özel başlık açmışsın. Onun gitmesinin faturası umarım bana kesilmez.. Zira kendi gitti.. Gidene yalvaramam, nasıl gittiyse öyle gelir yada hiç gelmez.. Saygılar-Sevgiler..
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 19 yıl BENDE ARKADAŞIMI ÖZLEDİM YAAAAA.(UMARIM SADECE MİLKWAY İÇİN DEĞİLDİR BURASI)KENDİSİ BELÇİKADA KANKAM KANKARDEŞİM HERŞEYİM. BELKİ BİRGüN OKURSUN HEP KALBİMDESİN BİLESİN BİTANEM. BU ARADA MİLKWAYİN BİR YERE GİTTİĞİ YOK BELKİ İŞİ VARDIR DRAMATİZE ETMEYELİM KONUYU.GELECEK TEKRAR BİLİYORUM BUNU. GÜN OLA HAYROLA....
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 19 yıl Buradan Belçikadaki kankana sevgilerimizi gönderiyoruz.. Milkywayın kayboluşunu da zaman bırakıyoruz. Ya hortumcu da değil hani, yurt dışına kaçsa.. Nerededir, ne olmuştur bilinmez..)) Saygılar-Sevgiler..
Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 19 yıl evet sevgili milkvey belki kırdım seni de herkese yaptığım gibi sanada gıcıklık yaptım ama ne yapam be insanlarla uğraşmayı seviyorum suç mu?değil aslında hemde hiç değil.bak sen yoksun diye ne kadar sessiz bu forum gel gayri sesim gelir sana bilirim fark ediyorum çünkü içten diyorum gel .......bizi sende mahrum bırakma,bizi boynu bükük bırakma........ bunlar tamamen benim duygularım çoğul yazdım yanlış anlaşılmasın diye başka bir anlam çıkarılmasın.
Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 19 yıl Belki burdadır da biz göremiyoruzdur eğer öyleyse Milkway yazmaya devam et güçlü biri olduğunu biliyoruz bizi yanıltma ...
Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 19 yıl Buradan Belçikadaki kankana sevgilerimizi gönderiyoruz.. Milkywayın kayboluşunu da zaman bırakıyoruz. Ya hortumcu da değil hani, yurt dışına kaçsa.. Nerededir, ne olmuştur bilinmez..)) Saygılar-Sevgiler.. 19247[/snapback] Bizim firmada bazı sitelere giriş engellenir.. belki çalıştığı yerde öyle birşey olmuştur..yoksa başka bir durumda birilerine haber verir
Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 19 yıl Yazar M adem bırakacaktın bizi İ yimserliğini sevdirmeseydin L ale gibi gül gibi solup K okunu yitirmesedin Y alan değil bir gerçektin W ay canına dedirtecek kadar yürekliydin A nalmıyorum ki niye gittin Y alvarırım dön özledim... CANIM ARKADAŞIMA...
Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 19 yıl M adem bırakacaktın biziİ yimserliğini sevdirmeseydin L ale gibi gül gibi solup K okunu yitirmesedin Y alan değil bir gerçektin W ay canına dedirtecek kadar yürekliydin A nalmıyorum ki niye gittin Y alvarırım dön özledim... CANIM ARKADAŞIMA... 20071[/snapback] azım açık kaldı
Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 19 yıl Yazar M adem bırakacaktın biziİ yimserliğini sevdirmeseydin L ale gibi gül gibi solup K okunu yitirmesedin Y alan değil bir gerçektin W ay canına dedirtecek kadar yürekliydin A nalmıyorum ki niye gittin Y alvarırım dön özledim... CANIM ARKADAŞIMA... 20071[/snapback] azım açık kaldı 20074[/snapback] GURUR DUYDUM
Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 19 yıl Arkadaşlar Milkyway'ı bu kadar sevdiğinizi bilmezdim.. Bu durumda ben suçlu oluyor gibiyim. Aşkım canım milkywayım gel artık.... Aşkının davetine gel.. Bir daha böyle yazmam... ona göre..
Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 19 yıl Milkywayı bana anlatmayın. Onun ne kadar iyi biri oldunuğunu sizden iyi biliyorum. Sonuçta o benim aşkım.. Gelsede gelmesede.....
Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 19 yıl Milkywayı bana anlatmayın. Onun ne kadar iyi biri oldunuğunu sizden iyi biliyorum. Sonuçta o benim aşkım.. Gelsede gelmesede..... 20458[/snapback] biliosundur, bundan hic süphemiz yok
Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 19 yıl Tabiki hiç şüpheniz olmasın. Ama onun yaptığı da çocukluk. Gelmeme sebebini tam olarak bilemiyorum. Belki pc bozulmuştur, belki başka şey yada sadece benim yüzümden. Ama eğer benim yüzümdense en azından gelir bana birşeyler söylerdi... Bu saatten sonra gelmesini de istemiyorum.. Saygılar-Sevgiler..
Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 19 yıl ilişkiler kişiler arasında yaşanmalıdır gecen sefer karışmakla biraz hata yaptım ama bırakın insanlar kararlarını kendileri alsınlar hayat onların hayatı paylaşılanlar ortadadır yaşananlar ortadır. birilerin dürtüklemesiyle olacak işler değil. milkiş iyi bir arkadaştı kaybı arkadaşlarını üzer elbette herhalde kendini iyi hissettiği anda geri gelecektir.
Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 19 yıl ilişkiler kişiler arasında yaşanmalıdır gecen sefer karışmakla biraz hata yaptım ama bırakın insanlar kararlarını kendileri alsınlar hayat onların hayatı paylaşılanlar ortadadır yaşananlar ortadır. birilerin dürtüklemesiyle olacak işler değil. milkiş iyi bir arkadaştı kaybı arkadaşlarını üzer elbette herhalde kendini iyi hissettiği anda geri gelecektir. 20518[/snapback] Bu yazının altına imzamı attım mohi..
Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 19 yıl Arkadasimi bi daha bu forumda göremiyecegim icin, ve artik onun güzel yürek dolu iletilerini burda okuyamayacagim icin üzgünüm
Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 19 yıl foruma yeni geldiğim zamanlardı... kimseyi tanımıyordum doğru düzgün... bana çok içten ve sıcak bir hoşgeldin msj ı göndermişti sevgili milkway... belki de gelir yeniden... belki de aramızdadır kimbilir, eğer öyleyse bir çiçek benden ona
Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 19 yıl foruma yeni geldiğim zamanlardı... kimseyi tanımıyordum doğru düzgün... bana çok içten ve sıcak bir hoşgeldin msj ı göndermişti sevgili milkway... belki de gelir yeniden... belki de aramızdadır kimbilir, eğer öyleyse bir çiçek benden ona evet sevgili Mystic benimde tanidigim, en icten, en samimi, en dost, en arkadasimdi burda.... hala arkadasim ama burda diil ne yazik ki....
Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 19 yıl Onu unutalı çok oldu.. Artık gelse de gelmese de bir.. Gözümde insandan başka bir vasfı yok.. Aşkından eser kalmadı..
Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 19 yıl Onu unutalı çok oldu.. Artık gelse de gelmese de bir.. Gözümde insandan başka bir vasfı yok.. Aşkından eser kalmadı.. sevgili kral arkadasim bak tekrar birbirimize girelim die demiom,ama bunlari yazman gerekirmiydi... ? ve yazma ihityaci duyuyosan, gercekten unuttuguna inanmam, kusura bamya emi
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.