Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Din . . . temel olarak korkuya dayanır ... bilinmeye karşı duyulan korku, yenilgi korkusu, ölüm korkusu. Korku her acımasızlığın anasıdır

ve o yüzden acımasızlık ve dinin el ele gitmesine şaşılmamalı. Benim din hakkındaki görüşüm bu. Onu korkudan doğan bir

hastalık ve insan ırkına büyük bir mutsuzluk kaynağı olarak görüyorum.

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

bir insan istediği kadar inançsız olsun, can boğaza geldiği vakit firavun misali allah, veya dini her ne ise tanrısının adı ile zikretmeye başlıyor.. smile.png

sırf ölümü ve sonrasını düşünmek bile bir yaratanın varlığına işaret iken anca gözlerini mendil ile kapayanlar bunu göremez, 

nitekim islamiyet güneş gibidir, üflemekle sönmez, gündüz gibidir, göz yummakla gece olunmaz, gözünü kapayan yalnızca kendine gece yapar... 

haddimi aştıysam şimdiden özür diliyorum , selamlar...

Gönderi tarihi:
  • Yazar

@@inci_nur bu yazını yeni gördüm ama fena güldüm haberin olsun nedenleri şöyle

1. bizler inançsız değiliz bizim inançsızlığımız kendi inancımızdır 

2 .kimse burada sadece islamdan bahsetmiyor bütün dinleri kaplıyor neden sadece islam diye söyleniyorsunuz çünkü sanıyorsunuz ki biz islamı yok etmeye çalışıyoruz yok öyle bir şey kim neye inanırsa inansın olay bu değil biz genel dinlerden bahsediyoruz

3.kimse gündüzü yok edip karanlığı getirmeye niyeti yok zaten 

4.inançsız imanlıyı imansız dinciye tercih ederim ...!!!

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.