Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 19 yıl Selam arkadaşlar, tesadüfen buldum siteyi hoş ve kaliteli admine teşekkürler umarım sohbetimi seversiniz
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 19 yıl HOŞGELDİN PİRAYE YAZILARINLA RENK KATMAYA BAŞLADIN BİLE... SEVGİLER.
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 19 yıl Yazar YTeşekkür ederim karçiçeği ve Sedat hoşlukların devam etmesi bize bağlı ve edeceğinden eminim
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 19 yıl Selam arkadaşlar,tesadüfen buldum siteyi hoş ve kaliteli admine teşekkürler umarım sohbetimi seversiniz 19167[/snapback] hoş geldin ablam (gerçi abla için onay almadıkl ama olsun) paylaşımlarını dört gözle bekliyeceğim. gözlüğüm yok ama olsun (protokolos harikaydı)
Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 19 yıl piraye avatarımı kaybettim gördün mü? elinde baltayla koşan bi galyalı görürsen haber ver... hoşgeldin bu arada...
Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 19 yıl piraye avatarımı kaybettim gördün mü?elinde baltayla koşan bi galyalı görürsen haber ver... 19740[/snapback] ablam sormuşun ama ben gördüm oburix aldı
Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 19 yıl Yazar mohikan cannn , kuşadalı , dilku, asterix, şirin ve meydın turkey hepinize çok ama çok teşekkür ederim ayrıca abla demek isteyen diyebilir 2 oğlum var sevgiler hepinize karç,çeği ve kral sedat sanada
Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 19 yıl Yazar Hoşbuldum aşkın mucizesi bi gülde koymamış şuraya admin ki yollıyalım
Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 19 yıl Hos geldin demek icin biraz gec kaldim ama, etkileyici bi giris yaptin, bunu söylemek icin geldim
Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 19 yıl Yazar piraye avatarımı kaybettim gördün mü?elinde baltayla koşan bi galyalı görürsen haber ver... hoşgeldin bu arada... 19740[/snapback] Nerden biliyim be mohikan benki avatrımı zzor buldumm
Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 19 yıl Yazar Hos geldin demek icin biraz gec kaldim ama, etkileyici bi giris yaptin, bunu söylemek icin geldim 19826[/snapback] ne demek geç demesende varlığının farkındayım ala turka mcuks
Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 19 yıl piraye avatarımı kaybettim gördün mü?elinde baltayla koşan bi galyalı görürsen haber ver... hoşgeldin bu arada... 19740[/snapback] Nerden biliyim be mohikan benki avatrımı zzor buldumm 19829[/snapback] alıntından da görüleceği gibi soruyu soran asterix ablacım önemli de değil..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.