Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

(TEVBE suresi 30. ayet) (Resmi:9/İniş:113/Alfabetik:104)

Diyanet Açıklamalı :

Yahudiler, Uzeyr Allah'ın oğludur, dediler. Hıristiyanlar da, Mesîh (İsa) Allah'ın oğludur dediler. Bu onların ağızlarıyla geveledikleri sözlerdir. (Sözlerini) daha önce kâfir olmuş kimselerin sözlerine benzetiyorlar. Allah onları kahretsin! Nasıl da (haktan bâtıla) döndürülüyorlar!

1-Bu bir ayettir.

2- Allah sözüdür.

3- "Allah onları kahretsin" demektedir. Bu kahredecek Allah hangi Allahtır. Burada ne demek istiyor sizce.

• 3 ay sonra...
Gönderi tarihi:

....."O, sana Kitab’ı indirendir. Onun (Kur’an’ın) bazı âyetleri muhkemdir(aciktir), onlar kitabın anasıdır. Diğerleri de müteşabihdir(anlamlari kapalidir). Kalplerinde bir eğrilik olanlar, fitne çıkarmak ve onun olmadık yorumlarını yapmak için müteşabih âyetlerinin ardına düşerler. Oysa onun gerçek manasını ancak Allah bilir. İlimde derinleşmiş olanlar, “Ona inandık, hepsi Rabbimiz katındandır” derler. (Bu inceliği) ancak akıl sahipleri düşünüp anlar."... Ali-Imran 3:7

• 1 yıl sonra...
Gönderi tarihi:

Böyle bir şey yoktur. Yani Allahın emirleri ne demektir (HAŞA). Ne yani şimdi adamın biri ben Küveyt emiriyim demektedir. Diğerleri ise Birleşik Arap emirliklerinin emirleridir. Yani bunlar Allahın emirleri değil midir, Siz bu insanlara müslüman değil mi demek istiyorsunuz. Bu tür bir yaklaşımdan dolayı sizi kınıyorum. Kimsenin müslümanlara dil uzatmaya hakkı yoktur...

Gönderi tarihi:
Böyle bir şey yoktur. Yani Allahın emirleri ne demektir (HAŞA). Ne yani şimdi adamın biri ben Küveyt emiriyim demektedir. Diğerleri ise Birleşik Arap emirliklerinin emirleridir. Yani bunlar Allahın emirleri değil midir, Siz bu insanlara müslüman değil mi demek istiyorsunuz. Bu tür bir yaklaşımdan dolayı sizi kınıyorum. Kimsenin müslümanlara dil uzatmaya hakkı yoktur...

:)

Akşam akşam bizi güldürdün Allahta seni güldürsün.:)

Gönderi tarihi:
:)

Akşam akşam bizi güldürdün Allahta seni güldürsün.:)

Haklısın Selim kardeşim. İşte böyle acınacak halimize gülüyoruz dediğin gibi. Önemli olan Hak yolunu bulmak değil mi?

Gönderi tarihi:
Haklısın Selim kardeşim. İşte böyle acınacak halimize gülüyoruz dediğin gibi. Önemli olan Hak yolunu bulmak değil mi?

Haklısın,kusuruma bakma kardeşim özür dilerim,ancak açıkçası arkadaşın ciddimi yoksa şaka mı yaptığında kararsız kalıp şaka yaptığını düşündüğüm için öyle yazdım,velev ki ciddi anlamda yazmış ise çok yazık.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.