Φ tesla_871 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 arkadaslar aranıza katılmaktan onur duydum.forumlar gercekten cok kaliteli düzeyli.bir cok forum sitesinde üyeligim var ama hic birini aktif kullanmıyorum. işallah bu forumu cok iyi kullanırız. hepinize kolay gelsin.hayırlı aksamlar Alıntı
Φ dilku Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 arkadaslar aranıza katılmaktan onur duydum.forumlar gercekten cok kaliteli düzeyli.bir cok forum sitesinde üyeligim var ama hic birini aktif kullanmıyorum.işallah bu forumu cok iyi kullanırız. hepinize kolay gelsin.hayırlı aksamlar 18646[/snapback] hos geldin tesla Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Bizde duyduk onurun geldiini Hosgeldin tesla... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 HOŞ GELDİN ARKADAŞIM.ADIN NE DEMEK ÖNCE ONU YAZ SONRADA MUHABBETE KALDIĞIMIZ YERDEN YARIN DEVAM EDERİZ HADİ GÜZEL YAZILARINDA FİKİRLERİMİZİ PAYLAŞMAK DİLEĞİYLE... SEVGİLER.... Alıntı
Φ kusadali_emix Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 hoşgeldin buradakilerin hepsi kariyer sahibi insanlardır bir o kadarda iyi pişman olmazsın...... (bunlar benim düşüncelerim bana katılan olurmu bilmiyorum ama benim tanıdıkların iyinin en iyisi ) Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 HE BENDE SENİ GÖRMEKTEN GURUR DUYDUM..EYİKİ GELDİN Alıntı
Φ Dreamer Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 arkadaslar aranıza katılmaktan onur duydum.forumlar gercekten cok kaliteli düzeyli.bir cok forum sitesinde üyeligim var ama hic birini aktif kullanmıyorum.işallah bu forumu cok iyi kullanırız. hepinize kolay gelsin.hayırlı aksamlar 18646[/snapback] Ben de oyle... Bircok forumda dolastım... Heryerdeki ozlu sozler furyasından bunaldım... Ve sonunda daha duzgun oldugunu umarak burayı buldum.... Kendimizi yazalım istiyorum... Internette heryerde dolasan ozlu sozleri sayfalarca forumlara copy+paste'leyen mantıgı anlamıyorum.... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 Bi an bende kendimle onur duydum be Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.