Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

arkadaşlar kpss ye girişte sağlık meslek lisesi diploması olan ancak iki yıllık herhangi bir yüksekokul mezununun lise mezunu statüsünde sınava girebilme şansı var mı dır aceba!

ilginçtir saçmalıktır ama kimseden tatmin edici cevap alamadım.

Gönderi tarihi:

Arkadaşım zamanın olsaydı bu sorunu cvplardım ama çıkmak üsereyim...Ayrıca eğitim bölümüne açmış olsaydın bu topici daha çabuk cvp alabilirsin...Bildiğim kadarıyla var..Ama yanılıyorda olabilirim..

Sevgiler ...

Gönderi tarihi:
arkadaşlar kpss ye girişte sağlık meslek lisesi diploması olan ancak iki yıllık herhangi bir yüksekokul mezununun lise mezunu statüsünde sınava girebilme şansı var mı dır aceba!

ilginçtir saçmalıktır ama kimseden tatmin edici cevap alamadım.

evet var dıye bılıyorm.ama başlığı yanlış yere açmışsın.yağmurun dediği gibi eğitim kısmına açsan ıyı olur..

en mantıklısı da,sınav danışma merkezını araman

kolay gelsın

gönlunce olsun :clover:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.