Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 hehey bozacam... gülücük yapmayacam işte... terlemiş geldin yeşilsu.... jön de dere otu ve sıcak gülümsemesi ile karşıladı seni... hoşnut bir bakışla yeni bir selam çaktınız birbirinize... Veeeeeee..... Oyun bozuldu.... Alıntı
Φ kıvanç Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 MERHABALAR ARKADAŞLAR BENDE YENİLERDENİM HEPİNİZE BOL MUHABBET Alıntı
Φ Karl KANi Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 bizde yenilerdeniz hoşgeldin kardes Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 doqville hoşbuldum. kıvanç ve karl kani sizlerde hoşkgeldiniz. Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 evet oyun bozuldu cerenimoo sen yaptım sana küstüm ne güzel ifadelerle anlaşıyoduk Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 neden terledin ki hoşgeldin MERHABALAR ARKADAŞLAR BENDE YENİLERDENİM HEPİNİZE BOL MUHABBET sen de hoşgeldin bizde yenilerdeniz hoşgeldin kardes sen de hoşgeldin Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 evet oyun bozuldu cerenimoo sen yaptım sana küstüm ne güzel ifadelerle anlaşıyoduk du bir ''nolur beni affet'' gülücüğü yapayım sana da barışalım... Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 yok canım ne affetmesi.. küsmedimki hehe Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.