Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 19 yıl BİR İNGİLİZ BİR FRANSIZ ALMANYAYA UÇAKLA GİDİYORLARMIŞ.RESTORANTDA 3 TANE PİZZA ISMARLAMIŞLAR BİRİSİ BİRİNİ DİĞERİDE BİRİNİ YEMİŞ KALAN BİR PİZZAYI KESMEDEN BİÇMEDEN NASIL PAYLAŞTIRIRSINIZ???
Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 19 yıl cevap yarısına kadar biri yer, yarısına gelince diğerine verir mi acaba?
Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 19 yıl valla restorant pizza yı eşit parçalara bölerek servis edeceğini umuyorum,
Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 19 yıl ingilizle fransız ucakla alman da yaya gelmis o yüzden 3 pizzanın kalanını da alman yer kavga çıkmaz doorumu ?
Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 19 yıl pizzalardan birini birisi diğerinide birini yedi diyorsun.. iki kişi pizza yedi diyorsun. sonrada uçakta restorana gidemezler diyorsun. çok saçma. yalanmı söyledin yani
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 19 yıl Bunlar uçağa neden binmiş.. Alman neden yaya kalmış Bunlar hangi restaurantta bir araya gelmişler.. Pizzaların markası nedir.. Pizzaları yedikten sonra doymuşlarmı.. Pizzaları ısmarlayan kimdir.. Pizza fiyatları ne kadarmuş orada.. Madem ortada üç pizza ve üç şahıs var, nedn paylaşsınlar Her birine birer pizza düşmezmi.. Yoksa pizzaların boyutları farklımı... Şaka bir tarafa soruyu cevaplayan artkadaşa ve soran arkadaşa saygı ve sevgilerimi gönderiyorum.. Güzelmiş...
Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 19 yıl dostum sorunun soruluşu itibariyle bir hata yapmışın. ALMANYAYA kelimesi ile UÇAKLA kelimesi yer değiştirmeli, aksi takdirde anlatım bozukluğu mewcut.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.