Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Bence Funda Arar yeni nesil kadın vokallerin en iyilerinden bir tanesi. Buğulu bir sesi,güzel bir gırtlağı ve etkili bir yorumu var... Camdan Kalp çok güzel dinleyin...........

Gönderi tarihi:

Kesinlikle ... :thumbsup:

son albümü gercekten harika, dinledikce yeniden kesfedilen albümlerden...

benim favorim gurbet kusu

ve albümden olmasada "kelepceliyim sana "

:clover:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Karartma Günleri, Camdan Kalp, aslında tüm yorumladığı şarkıları beğeniyorum ama şu sıralar bu ikisi en çok dinlediklerim...

Gönderi tarihi:

Funda ARAR 'I bende çok beğenerek dinlerimm..son cd sini :unsure::unsure: bekliyordumm..fakat ne yalan söyleyimm ben pek beğenmedimm..bir önceki cd si süperdi...karartma günleri ve camdan kalp evet çok güzel ama bilemiyorum ya..belki dinledikçe daha çok severimm..Alaturka sana katılıyorum kelepçeliyim ben sana süper...sırf onun için hırsız polis cd sini aldım :)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.