Φ newrocker Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Kuruluş tarihi:1996 Üyeleri :Joseph Hahn,Mike Shinoda,Chester Bennington,Brad Delson,Rob Bourdon,Dave 'Phoenix'Farrell ...Linkin Park'ın temelleri,Rob Bourdon,Brad Delson ve Mike Shinoda'nın lise yıllarına dayanan arkadaşlıklarına dayanıyor. ...Mezuniyetten kısa bir süre sonra DJ'lik yapan Joseph Hahn,basçı Dave 'Phoenix'Farrell ve Shinoda ile Xero adını verdikleri bir grup kurdu. ...Ardından grubun adı Hybrid Theory'ye çevrildi. ...Chester Bennington'ın kadroya 1999'da girmesiyle grubun adı Linkin Park'a dönüştürüldü. ...2000 yılında yayımladıkları ''Hybrid Theory''albümleriyle hızlı bir çıkış yakaladılar. ...Albüm için Pearl Jam,Eve 6'nın prodüktörlüğünü yapan Don Gilmore için çalıştılar. ...Albümden yayımlanan 'Crawling' ve 'One step closer' büyük birer hit oldu. ...Family Values Tour'a katıldılar. ...2002'de gerçekleşen Grammy Ödüllerinde 'En iyi artist' ve 'En iyi Rock Albüm' kategorilerinde adaylık aldılar.'En iyi Hard Rock Performansı' kategorisinde ödül kazandılar. ...''Reanimation'' adını verdikleri albümde ''Hybrid Theory''deki ve daha önce single olarak yayımladıkları parçaların remixlerini topladılar. ...2003 yılında ''Meteora''yı yayımladılar. ...Albümden çıkan ilk single ''Somewhere I Belong'',Linkin Park hitleri arasına adını yazdırdı. ...2003 yazını Metallica,Limp Bizkit,Mudvayne ve Deftones ile turda geçirdiler. DİSKOGRAFİ, 2000 -->Hybrid Theory 2002 -->Reanimation 2003 -->Meteora Alıntı
Φ idealist serseri Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 teşekkürler... ben sevrim LP en iyi nu-metal yapan şu anda onlar!!! Alıntı
Φ phlegm Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Linkin Park'ın tarzı nu-metal değildir. Linkin Park new-age tarzındadır. Alıntı
Φ jimmy_hendrix Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Kesinlikle nu-metal kardeşim Alıntı
Φ Hack_Boy Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 evet lp nin türü nu-metal.. meteora albümleri çok hoş bu albümleri dışında yeni bir albümleri daha yakınlarda çıktı ama bence eskilerin yerini tutamaz.. Alıntı
Φ idealist serseri Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Linkin Park'ın tarzı nu-metal değildir. Linkin Park new-age tarzındadır. nu-metal !!! Alıntı
Φ jimmy_hendrix Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 arkadaşlar aldığım son haberlere göre (MTV nin sitesinden öğrendim) LP 2006 yılda album falan çıkarmayacakmış 2007'de de olmaz herhalde adamlar acaip tembel ya!! neyse üzüldük diyoruz saygılarla metal 4ever Alıntı
Φ oguzsoydemir_07 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 hiç sıkılmadan dinlediğim en iyi rock gruplarından biridir(zaten 2 tane var) yaptıkları şarkılar harikaaaa.......... ben böle grubu dinlememde hangi grubu dinlerim Alıntı
Φ M3T4L Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 pek dinlemem sadece bestelerini beğeniorum güzel yapiolar Alıntı
Φ fallenangel Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 lp tek kelimeyle mütiş ve nu metal ee tabi bünyesinde mike gibi bir dahiyi barındırıyor ayrıca kornda süper Alıntı
Φ deadLy-disgust Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 ben de bi ara LP ile kafayı bozmuştum iyi bi grup ama artık dinlemiyorum Alıntı
Φ metalfuck Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2008 evt çok iiler ama mükemmel denilecek kadar sürekli deiller Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.