Φ babyface Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 slm arkadaşlar ben yeniyim forumda birde ben başlık açayım dediydim. soruyu bir filmden belki hatırlarsınız eger macera filmleri seviyosanız. şimdi elinizde 2 tane bidon var teki 3 litre diğeri 5 litre. vede sınırsız su kullanacağınız bir havuz var. şimdi istediğim bana 5 litrelik kovaya elinizdeki metaryelleri kullanarak bu kovanın içine 4 litre su doldurmak. ama göz kararı bir hesaplama olmasın lütfen cevaplarda. Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 HOŞGELDİN BABYFACE. BU SORU FORUMDA DAHA ÖNCE SORULMUŞTU. YENİ GELMENİN HATIRINA BE TKRAR CEVABI YAZAYIM BURAYA. ARAMIZA HOŞ GELDİN. 3 LT LİK DOLDURULUR VE 5 LT LİĞE DÖKÜLÜR. 3 LİK TEKRAR DOLDURULUR VE 5 LT LİĞE 2 LT Sİ 5 LT LİĞE DÖKÜLÜR VE 1 L KALIR .5 LİTRELİK BOŞALTILIR VE ELDEKİ 1 LT LİĞE DÖKÜLÜR. 3 T LİK TEKRAR DOLDURULUR VE 5 LT LİĞE DÖKÜLÜR. 1+3 = 4 LT Alıntı
Φ babyface Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 TEŞEKKÜR EDERİM HOŞBULDUK KUSURA BAKMA SİLİNMİŞ HERALDE BAŞLIK ONCE ARADIM VARSA BİRDAHA BEN YOLLAMAYAYIM DİYE AMA BULAMADIM TEKRAR OZUR. Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 rica ederim.özür dilemeni gerektiren bir şey yok. hem 2 kez sorulsa ne olurki. umarım daha sık gelirsin ve sorularla antreman yaparız hep. hoşcakal Alıntı
Φ ustundag Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 TEŞEKKÜR EDERİM HOŞBULDUK KUSURA BAKMA SİLİNMİŞ HERALDE BAŞLIK ONCE ARADIM VARSA BİRDAHA BEN YOLLAMAYAYIM DİYE AMA BULAMADIM TEKRAR OZUR. 18196[/snapback] HOŞGELDİN BABYFACE BURADA SORULARIN CEVAPLARI MEDİKALDEN GEÇER Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 teşekkürler dost estağfurullah. umarım zevkini kaçırmıyorumdur. ama bu forumu çok sevdim ve hergün giriyorum . umarım sayımız artar . Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 BABYFACE GÜNEŞ NE RENK DOĞARSA DOĞSUN KAN AKITILMASIN GÜZELLİKLERİ DOSTLUKLARI PAYLAŞALIM. Alıntı
Φ ustundag Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 teşekkürler dost estağfurullah. umarım zevkini kaçırmıyorumdur. ama bu forumu çok sevdim ve hergün giriyorum . umarım sayımız artar . 18205[/snapback] BEN TEŞEKKÜR EDERİM . BENDE BU FORUMU ÇOK SEVDİM VE ÖZELLİKLE BU KONULARIN UZMANI OLARAK SENİ TAKİP EDİYORUM,SAYIMIZ ARTTIKÇA DAHA DA ZEVKLİ HALE GELECEK UMARIM Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 herkese iyi akşamlar. yarın görüşmek dileğiyle Alıntı
Φ multeci Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 bir çeki çen filminde görmüştüm bunu daha öncede çözmüştüm Alıntı
Φ ASTSUBAY_MERT Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 ZOR ÖLÜM 2 FİLMİNDE BOMBA PATLAMASIN DİYE BUNU YAPMIŞLARDI...BUNU ARTIK İLK OKULDA ÇOCUKLAR BİRBİRİNE SORUYOR...SAYGILAR... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.