Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

coming out

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

nickinizin arkasinda hangi cinsiyet gizli?

bazi arkadaslar pek tam cözemiomusta, bu yüzden özel istek üzerine bu baslik acilmistir...

ben baslangici yapim hazir burdayken...

ben bi ablayim

ve Arman da canimin ici (konuyla pek alakasi yok ama olsun )

Gönderi tarihi:

avetar olarak kip kirmizi bögürtlen sececek erkegi hic düsünmek bile istemiorum ;)

ama Bozan yine yapti yapacagini bana da abi dedi :rolleyes:

Gönderi tarihi:

Erkeğim..resim zaten kendi resmim..

bu formdaki arkadaşların bir çoğu iyi olduğu için buradayım..

Karçiçeğinin bayan olduğunu biliyorum.. yaşı ve nereden yazdığını bilmiyorum..

ala turcanın bayan olduğunu biliyorum..nereden yazdığını bilmiyorum

fındık kurdunun erkek olduğunu yaşının 20 olduğunu

kral x 28 yaşında erkek olduğunu..hatta bu sitede aşkının olduğunu da biliyorum..ama sanalmı..yoksa aynı yerdelermi bilmiyorum :D

armanın erkek olduğunu biliyorum

made in türkeyin cinsiyetini tahmin edemedim henüz yaşınıda nereden yazdığınıda

mystic river bayan fakat yaşını bilmiyorum.. sanırım marmaristen yazıyor..

mohikan erkek galiba..

aşk miracle bayan ama yaşını ve nereden yazdığını bilmiyorum..

diğerleri sık katılmıyor forma

saygılar

Gönderi tarihi:

bazi arkadaslar pek tam cözemiomusta, bu yüzden özel istek üzerine bu baslik acilmistir...

ben bi ablayim

17880[/snapback]

Yaşadığın durumun armanla ilgili olduğunu söylemek içindi sanırım :D

Gönderi tarihi:

eh yasimi da söyleyeblirdin abi, ince düsünmüssün ama henüz ömrünün baharinda 28 yasinda genicik bayanim :P simdi icinizde yuh dediginizi duyar gibiyim, ama insan nasil hissederse öyle dir, yasin ne önemi var... hersey rakam hersey sayi, hersey kalip.... ^_^

Gönderi tarihi:
eh yasimi da söyleyeblirdin abi, ince düsünmüssün ama henüz ömrünün baharinda 28 yasinda genicik bayanim :P  simdi icinizde yuh dediginizi duyar gibiyim, ama insan nasil hissederse öyle dir, yasin ne önemi var... hersey rakam hersey sayi, hersey kalip....  ^_^

17934[/snapback]

kalıplarını konusalım mı memnun değil gibisin galiba :P

Gönderi tarihi:
eh yasimi da söyleyeblirdin abi, ince düsünmüssün ama henüz ömrünün baharinda 28 yasinda genicik bayanim :P  simdi icinizde yuh dediginizi duyar gibiyim, ama insan nasil hissederse öyle dir, yasin ne önemi var... hersey rakam hersey sayi, hersey kalip....  ^_^

17934[/snapback]

oldukça genç sin..bu konuyu takıntı yapma bence..

insan görünmek istediği yaşta görünür..

20 yaşındayken 50 görünümlüleri..40 yaşındayken 25 görünümlüleri gördüm ben..

insanın kendisine bakması ve ruhunu hiç yaşlandırmaması gerekiyor :D

Gönderi tarihi:

Bir gün cinsiyetimi teyit etmek zorunda kalabileceğimi hiç düşünemezdim blogumda onca resmim ve avatarımda dahi resmim olmasına karşın tatlı bir arkadaşımız beni bayan zannetmişti :D

Sayın arkadaşlar istanbulda yaşıyorum 29 yaşındayım ve hayatımın bir döneminde bir sünnetçiyle alışverişim olmuştu bu yüzden ERKEK olduğum su götürmez bir gerçek ... Alaturkamın dediği doğru ben onun canısının içiyim ^_^

Gönderi tarihi:

17934[/snapback]

kalıplarını konusalım mı memnun değil gibisin galiba :P

17941[/snapback]

belki yanlis kelime kullanmis olabilirim, kalip derken, kategoriler, siniflandirmalar vb seyleri kast etmistim

^_^

Gönderi tarihi:
zaten sezar arkadaşım özetlemiş.

şunlarıda ben ekleyeyim Ardahandan yazıyorum  yaş 27 ve bayan (belirtmeye gerek yok heralde ama yazayım yinede ;) .)

sevgiler...

17948[/snapback]

ardahanda askerliğinimi yapıyorsun? :D

ala turca yurdışında yaşadığı halde izmir e senden daha yakında :D

hayal kırıklığına uğrattın beni en az 35 sindir diye düşündüm :D

tebrik ederim iyi yetiştirmişsin kendini

Gönderi tarihi:
Bir gün cinsiyetimi teyit etmek zorunda kalabileceğimi hiç düşünemezdim blogumda onca resmim ve avatarımda dahi resmim olmasına karşın tatlı bir arkadaşımız beni bayan zannetmişti  :D

Sayın arkadaşlar istanbulda yaşıyorum 29 yaşındayım ve hayatımın bir döneminde bir sünnetçiyle alışverişim olmuştu bu yüzden ERKEK olduğum su götürmez bir gerçek ... Alaturkamın dediği doğru ben onun canısının içiyim ^_^

17950[/snapback]

ben de erkekim belli zaten. ihtiyarım siz gençlerle yazışmak çok zevkli. kimin ne olduğunu anlayamayan kazma da benim bu arada sevgiyle kalın

Gönderi tarihi:

ben bi ablayim

17880[/snapback]

Yaşadığın durumun armanla ilgili olduğunu söylemek içindi sanırım :D

17925[/snapback]

bunu her iletimin altina yazmak isterdim, ama bu kiz zaten chatlakti, simdi tamamen kafayi siyirdi demenizde korkuyorum :blushing:

Gönderi tarihi:
Bir gün cinsiyetimi teyit etmek zorunda kalabileceğimi hiç düşünemezdim blogumda onca resmim ve avatarımda dahi resmim olmasına karşın tatlı bir arkadaşımız beni bayan zannetmişti  :D

17950[/snapback]

ben de erkekim belli zaten. ihtiyarım siz gençlerle yazışmak çok zevkli. kimin ne olduğunu anlayamayan kazma da benim bu arada sevgiyle kalın

17959[/snapback]

estagfurullah kazik demek istemedik, olur öyle seyler..

Gönderi tarihi:

şunlarıda ben ekleyeyim Ardahandan yazıyorum  yaş 27 ve bayan (belirtmeye gerek yok heralde ama yazayım yinede ;) .)

sevgiler...

17948[/snapback]

17958[/snapback]

ASKERLİĞİ TECİL ETTİRDİM DERMİŞİMM ;) BURALIYIM BURDA YAŞIYORUM VE GALİBA HERKESE ÇOK UZAĞIM...YİNEDE BİLGİSAYARIMLA SİZE ÇOK YAKIN OLDUĞUM KANISINDAYIM.BU ARADA YORUMLARIN İÇİNDE SAOL :clover:

Gönderi tarihi:

17950[/snapback]

17959[/snapback]

bizim mutemete çok benziyorsun sen yaa..hüseyin abi sen misin?? :ermm:

Gönderi tarihi:

sevgiler...

17948[/snapback]

17958[/snapback]

ASKERLİĞİ TECİL ETTİRDİM DERMİŞİMM ;) BURALIYIM BURDA YAŞIYORUM VE GALİBA HERKESE ÇOK UZAĞIM...YİNEDE BİLGİSAYARIMLA SİZE ÇOK YAKIN OLDUĞUM KANISINDAYIM.BU ARADA YORUMLARIN İÇİNDE SAOL :clover:

18072[/snapback]

özür dilerim..ben izmir ..ankara..istanbul dışında bilgisayar yoktur diye sananlardanım :D

şaka yaptığını düşünmüştüm :D

evet uzakları yakın birşey olduğunu anladım bu internetin :D:clover:

Gönderi tarihi:
yazdıklarını da okumayan biriyim ayrıca. :D

doğrusu..

uzakları yakın eden birşey olduğunu anlamış oldum internetin...demekti.. özür :D

18091[/snapback]

yazdıklarımı okumayan birisin yani?

bu banamıydı anlamadımda. ;)

18097[/snapback]

hayır..

kendi yazdıklarımı okumadan göndere basıyorumki..sonradan düzeltmek zorunda kalıyorum demek istedim :D

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.