Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2005 19 yıl Ebedi mutluluk için haydin tüm erkekler hep beraber kestirmeğe Lay lay lay looom
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2005 19 yıl cİNSEL ANLAMDA MUTLULUK DENİNCE.. CİNSEL İLİŞKİDEN SONRA BİRLİKTE OLDUĞUN KİŞİYE SARILIP UYUYABİLİYORSAM..MUTLU OLMUŞUM DEMEKTİR..
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2005 19 yıl Yazar cİNSEL ANLAMDA MUTLULUK DENİNCE.. CİNSEL İLİŞKİDEN SONRA BİRLİKTE OLDUĞUN KİŞİYE SARILIP UYUYABİLİYORSAM..MUTLU OLMUŞUM DEMEKTİR.. 17277[/snapback] uykucu seni iş bitmiş haydii uykuya dıyon yani :)
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2005 19 yıl cİNSEL ANLAMDA MUTLULUK DENİNCE.. CİNSEL İLİŞKİDEN SONRA BİRLİKTE OLDUĞUN KİŞİYE SARILIP UYUYABİLİYORSAM..MUTLU OLMUŞUM DEMEKTİR.. 17277[/snapback] uykucu seni iş bitmiş haydii uykuya dıyon yani :) 17289[/snapback] öyle değil tabiki:) erkek biçok kadınla ilişkiye girebilir ama .. her kadına sarılıp uyuyamaz:)
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2005 19 yıl Yazar cİNSEL ANLAMDA MUTLULUK DENİNCE.. CİNSEL İLİŞKİDEN SONRA BİRLİKTE OLDUĞUN KİŞİYE SARILIP UYUYABİLİYORSAM..MUTLU OLMUŞUM DEMEKTİR.. 17277[/snapback] uykucu seni iş bitmiş haydii uykuya dıyon yani :) 17289[/snapback] öyle değil tabiki:) erkek biçok kadınla ilişkiye girebilir ama .. her kadına sarılıp uyuyamaz:) 17292[/snapback] alt yazı yazmamıssında anlayamadım
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2005 19 yıl cİNSEL ANLAMDA MUTLULUK DENİNCE.. CİNSEL İLİŞKİDEN SONRA BİRLİKTE OLDUĞUN KİŞİYE SARILIP UYUYABİLİYORSAM..MUTLU OLMUŞUM DEMEKTİR.. 17277[/snapback] uykucu seni iş bitmiş haydii uykuya dıyon yani :) 17289[/snapback] öyle değil tabiki:) erkek biçok kadınla ilişkiye girebilir ama .. her kadına sarılıp uyuyamaz:) 17292[/snapback] alt yazı yazmamıssında anlayamadım 17317[/snapback] senin yaşındayken bu ayrımı ben yapamıyordum.. sen büyümüş de küçülmüş olabilirsin
Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 19 yıl Yazar cİNSEL ANLAMDA MUTLULUK DENİNCE.. CİNSEL İLİŞKİDEN SONRA BİRLİKTE OLDUĞUN KİŞİYE SARILIP UYUYABİLİYORSAM..MUTLU OLMUŞUM DEMEKTİR.. 17277[/snapback] uykucu seni iş bitmiş haydii uykuya dıyon yani :) 17289[/snapback] öyle değil tabiki:) erkek biçok kadınla ilişkiye girebilir ama .. her kadına sarılıp uyuyamaz:) 17292[/snapback] alt yazı yazmamıssında anlayamadım 17317[/snapback] senin yaşındayken bu ayrımı ben yapamıyordum.. sen büyümüş de küçülmüş olabilirsin 17331[/snapback] aklın yaşı birdir unutmayalım
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.