Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

DİNLENİLEN MÜZİK İNSANIN YAPISINI BELİRLERMİ

Önerilen İletiler

Misafir TheLastofMohicaN
Gönderi tarihi:
insan psikolojik durumuna göre müzik dinler bence efkarlıysa ağır takılır çok damardan türküler falan neşeliyse pop dinler kimi zaman gelir uçuşa geçer vivaldinin muhteşem kemanını dinler çoşar içinden oynamak gelir oyun havası dinler bir bakarsın efkar yapar sezen bunalım yapar adamın adını hatırlayamadım söyler kimdi bu titreyerek arabesk söyleyen adam dilimin ucunda ama çıkaramadım onu dinler  herşey psikolojiktir aslında durum neyse ona göre dinlersin..

20033[/snapback]

dimi

katiliyorum

ben birazdan cenaze marsi dinleyecem de bende yok :(

20039[/snapback]

hayırdır kim gidiyor

Misafir TheLastofMohicaN
Gönderi tarihi:
kurtuluyorsunuz benden :(

20047[/snapback]

kurtulmak isteyen kim ki sen kendi adına böyle bir karar alıyorsun otur oturduğun yerde ..

Gönderi tarihi:
insan psikolojik durumuna göre müzik dinler bence efkarlıysa ağır takılır çok damardan türküler falan neşeliyse pop dinler kimi zaman gelir uçuşa geçer vivaldinin muhteşem kemanını dinler çoşar içinden oynamak gelir oyun havası dinler bir bakarsın efkar yapar sezen bunalım yapar adamın adını hatırlayamadım söyler kimdi bu titreyerek arabesk söyleyen adam dilimin ucunda ama çıkaramadım onu dinler  herşey psikolojiktir aslında durum neyse ona göre dinlersin..

20033[/snapback]

Azer BÜLBÜL :unsure:

Gönderi tarihi:

Duman yada manga nın konserine gidiyorum 20 yaşından büyük yok..

türk sanat müziği konserine gidiyorum yaşı 40 dan küçük yok..

eğer herkes her müziği dinliyorsa neden öyle olsunki?

Misafir TheLastofMohicaN
Gönderi tarihi:

20451[/snapback]

sen hem dumanın konserine gidiyorsun hemde türk sanat müziği konserine gidiyorsun senin yaş ortalaman nedir sen nasıl gidip ikisini de dinliyebiliyorsan herkez dinler yani sen duman dinliyebiliyorsan sevgili abicim bende dönülmez akşamın ufkundayım dinliyerbilirim...

Gönderi tarihi:

20451[/snapback]

sen hem dumanın konserine gidiyorsun hemde türk sanat müziği konserine gidiyorsun senin yaş ortalaman nedir sen nasıl gidip ikisini de dinliyebiliyorsan herkez dinler yani sen duman dinliyebiliyorsan sevgili abicim bende dönülmez akşamın ufkundayım dinliyerbilirim...

20511[/snapback]

alnından öpüyorum seni mohicim ;)

Gönderi tarihi:

SAYGI DEĞER ARKADAŞIM BENİM MÜZİK TARZIM RUH HALİME GÖRE DEĞİŞİR...

BAZEN BİR BAKARSIN RACK TAKILIRIM BİR BAKARSIN HİPOP BİR BAKARSIN ARABESK BİR BAKARSIN NOSTALJİ

İNSAN HER ZAMAN AYNI MONOTONLUKTA MÜZİK DİNLERSE KAFAYI YER KAFAYI.....

DOĞRUDUR

İNSANLAR NE DİNLERSE O İÇ DÜNYASINI YANSITIR....

İNSAN 20 SİNDEDE YAŞLI OLABİLİR 70 İNDEDE.........

Gönderi tarihi:

daha basit açıklama yapmak gerekiyor sanırım..

neden Rock konserinde 60 yaşında birini göremeyiz..

neden sanat muziği konserinde 20 yaşında birini göremeyiz..

radyoyu açınca ne çalarsa dinleyebilirsin.. de

esas dinlediğin müzik..

para verip konserine gittiğin müziktir..

dinlemek var...dinlemek var...

Misafir TheLastofMohicaN
Gönderi tarihi:

walla sen görmemiş olabilirsin ama ben antalyada haluğun konserinde 60 varmıydı kesin emin değilim ama bir kaç kişi gördüm..

ona kalırsa moğollar a hala rock müzik yapıyorlar kocakurtlar ve dinliyenleride herkesim den

sanat müziğide belirli bir yaşgurubuna mı hitap ediyor

şimdi uzaklardasını hangi genç dinlemezki? (bilmeyenler hariç :P )

Gönderi tarihi:

daha basit açıklama yapmak gerekiyor sanırım..

neden Rock konserinde 60 yaşında birini göremeyiz..

neden sanat muziği konserinde 20 yaşında birini göremeyiz..

radyoyu açınca ne çalarsa dinleyebilirsin.. de

esas dinlediğin müzik..

para verip konserine gittiğin müziktir..

dinlemek var...dinlemek var...

arkadaşım neden böyle söylüyorsun bak yazmiyim diyorum dayanamıyorum yaa... bugün t.sanat müziğiyle ilgilenen gençler olmasa TRT 'de bu kadar solist olurmuydu,millet konservatuvarların kapısında sınav kuyruğuna girermiydi,İTÜ'ye sadece her yıl ortalama 2000 kişi başvuruda bulunuyor...isteyen istediğini dinlesin sezar Allah Aşkına...biliyorsun ben t.sanat dinliyorum ama diğerlerini dinlemediğim anlamına mı geliyor,hayır dinliyorum ama en çok neden t.sanat dinliyorum: bebeklikten beri evde devamlı çalınır,söylenir,kulak dolgunluğu var,yatkınlık var,dinliyorum söylüyorum..e benim içim mi geçmiş sence..o klasiklerdeki ruhu anlayabilen var anlayamayan var..anlamayan dinlemez bukadar basit..yani böyle acayip şeyler yazıyorsun sonra bana sinirli diyorusun

Saygılar <_<

Gönderi tarihi:

ben yanıldım kabul..

dede efendiyi anma töreninin de onun bestelerini dinlemeye gelenlerden hepsi 20 yaşındaydı..

yaşlılarda o sırada pink floyd konserine gitmişlerdi..dede efendiye gelemediler..

Gönderi tarihi:

ben yanıldım kabul..

dede efendiyi anma töreninin de onun bestelerini dinlemeye gelenlerden hepsi 20 yaşındaydı..

yaşlılarda o sırada pink floyd konserine gitmişlerdi..dede efendiye gelemediler..

ben senin nereye varmaya çalıştığını anlamıyorum sezar kusurabakma.t.sanat müziğini gençler dinlese nolur dinlemese nolur,pop müziği rock müziği orta yaşlılar dinlese nolur dinlemese nolur..ayrıca sen hiç t.sanat müziği konserine gittinmi ki bu kadar kesin konuşuyorsun(muazzez ersoydan bahsetmiyorum) nolucak yani neyi merak ediyorsun??bir çok tür müziğin birçok yaştan dinleyicisi olabilir ee nolmuş??

Gönderi tarihi:

tabiki gittim.. özellikle zeki müren ve müzeyyen senar dinlerim..

Tarkan türk sanat müziği söylerse onu dinlerim ama onun dışında yakın zamanda katlanabileceğim biri yok..

Türk sanat müziğini severim ama en sevdiğim müzik türü değil..

Formun başlangıcı.. dinlenilen müzik..dünya görüşlerimiz hakkında ipucu verirmiydi.. anlamak istediğim oydu..

Dinlediği müzikten yola çıkarak insanların düşüncelerini bilebilmek..hayat görüşlerini anlayabilmek..muhafazakar yada yenilikçimi..anlayabilmek mümkünmü.. bunu anlamak amaçlıydı..

Gönderi tarihi:

Ya o değilde bu topic neden Kadın Erkek ilişkileri bölümünde açılmış ki ?

neden burada açıldığı..elde edilecek sonuç itibariyleydi..

kimin ne müzik dinlediği önemli değilki..öyle olsaydı müzik bölümünde açardım

bir kişinin yapısını anlayabilirmiyiz di..

cevap ta kraldan geldi....

hem o anki hemde genel ruhsal yapımızı yansıtır diyerek..

teşekkürler..

Gönderi tarihi:

Daha basiti ..

evinde pavorottinin..20 müzik cd si bulunup ..bitane bile arabesk cd si bulunmayan birisi..bir erkek..

hiç pavarotti türü müzik dinlemeyen..evinde ibrahim tatlıses.emrah..ferdi tayfur cd sinden başka cd si bulunmayan bir kadınla uyumlu olabilirmiydi..

Hiç caz konserlerini kaçırmayan..istanbul caz günlerini en önemli müzik olayı gören bir erkekle.. türk sanat müziği dinleyip..tasavvuf müziğine tutkun olan birisi uyumu yakalayabilirmiydi..

bunlar evlense mutlu olurlarmıydı..

foruma katılanların çoğu evet olurlar şeklinde görüş bildirdi..

çünkü herkes tüm müzikleri dinliyormuş..

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.