Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 19 yıl bir G.SARAY lı olarak öncelikle F.BAHCE'nin yenmesini canı gönülden istiyorum.. skor sizce ne olur?
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2005 19 yıl dauma hayır kampanyası düzenlicem,üşenmeyip ist.gelip oturma eylemi yapıcam! herşeye rağmen FB
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2005 19 yıl ya bacı sana kanım çok kaynadı bide fenerlisin tamamdır.sen nerde ben orda tuhaf valla. bu arada kampanyaya giderken benide almayı unutma emi GÜN OLA DEVRAN DÖNE BELKİ BİR GÜN FIRTINALAR ESTİRİRİZ AVRUPADA BELLİ Mİ OLUR BENİM HALA UMUDUM VAR. "ATAM İZİNDEYİZ ÇÜNKÜ BİZ FENERLİYİZ"
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2005 19 yıl ya bacı sana kanım çok kaynadı bide fenerlisin tamamdır.sen nerde ben orda tuhaf valla. bu arada kampanyaya giderken benide almayı unutma emi GÜN OLA DEVRAN DÖNE BELKİ BİR GÜN FIRTINALAR ESTİRİRİZ AVRUPADA BELLİ Mİ OLUR BENİM HALA UMUDUM VAR. "ATAM İZİNDEYİZ ÇÜNKÜ BİZ FENERLİYİZ" 17324[/snapback] baba estiricez de hocadan yana şansımız dönmüyo,hoca oluyo yıldız olmuyo,ama fenerin adı yeter be
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.