Φ fındıkkurdu Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 olaya farklı bir bakış açısı biz babadan böyle gördükdeyip susalım vede babanın sözüyle bitirelim == kör ol namkör olma == 16645[/snapback] mankör yazmısız kusura bakmayın iste dorudu == kör ol namkör olma == Alıntı
Φ fındıkkurdu Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 arkadaşlar bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum galiba.konuyuda anlayamadım müslüm babamı umutsuz bir aşk vakasımı.biriniz özetleyinde yorulmayayım.canım arkadaşlarım benim. 16678[/snapback] çiçek kardeşim,konunun esasen müslüm babayla hiç ilgisi yok,ben bir müddet derdimi anlatmaya çalıştım ama bezdim sonradan boşver,müslüm konusu kapandı zaten..gel biz başka başlığa gidelim gir koluma 16680[/snapback] konu okadar önemli degil maksat muhabbet hey kızlar nereye böyle kolkola he şşşiiiişşşştttttt Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 artık çok geç bu kavram bende yer almıyor benim için hiçbirşey için geç değildir............. benim hala umudum var kim demiş şarkımıydı neydi bilmem ama evet benim de hala umudum var.......heyooooheeeeeyooo yaşamayı seviyorum insanları seviyorumm...devamını siz getirin işte hayat güzel yaşa 16614[/snapback] aferin kizzz sana, bencede hic bir zaman hic bir sey icin gec diildir, ama hikayedeki durum da vahim, kesin dönüs yok... Sevin, sevilin, hayati, yasami sevin..... mutlu olun, baska ne icin yasioruz ki su üc günlük dünyada, gözünüzü sevdiklerim böylece konu yine basa dönmüstür arkadaslarim Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 KİM NERDE KİMLE NASIL NİYE NİÇİN NE OLMUŞ YAFFFFFFFFFFF Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 arkadaşlar bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum galiba.konuyuda anlayamadım müslüm babamı umutsuz bir aşk vakasımı.biriniz özetleyinde yorulmayayım.canım arkadaşlarım benim. 16678[/snapback] çiçek kardeşim,konunun esasen müslüm babayla hiç ilgisi yok,ben bir müddet derdimi anlatmaya çalıştım ama bezdim sonradan boşver,müslüm konusu kapandı zaten..gel biz başka başlığa gidelim gir koluma 16680[/snapback] konu okadar önemli degil maksat muhabbet hey kızlar nereye böyle kolkola he şşşiiiişşşştttttt 16688[/snapback] kız kıza gezicez sen de gel istersen Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.