Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Bu yazı gerçek bir aşk hikayesini anlatmaktadır ve yazıların hepsi aşık delikanlının günlüğünden alınmıştır. 10. sınıf İngilizce dersinde yanımda bir kız oturuyordu onun için 'benim en iyi arkadaşım' diyordum... Ama ben onun ipek gibi saçlarına bakıp onun benim olmasını istiyordum... Ama o bana benim ona baktığım gözle bakmıyordu bunu biliyordum, dersten sonra kalktı ve gecen gün sınıfta olmadığı için o günün notlarını istedi ona notları verirken bana teşekkür etti ve yanağımdan öptü. Onu sadece arkadaş olarak istemediğimi bilmesini istiyordum, onu çok seviyordum ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama çok utanıyordum... 11. sınıf Telefonum çaldı, arayan oydu ve ağlıyordu. Bana aşkın nasıl kalbini kırdığını anlattı, beni evine çağırdı, yalnız kalmak istemediğini söyledi, bende tabi ki gittim, koltuğa, onun yanına oturdum, güzel gözlerine bakmaya başladım ve onun benim olmasını diledim, 2 saat sonra Drew Barrymore'un bir filmi başladı ve onu izledik. Filmi izledikten sonra uyumaya karar verdi, bana her şey için teşekkür etti ve yanağımdan öptü. Onu sadece arkadaş olarak istemediğimi bilmesini istiyordum, onu çok seviyordum ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama çok utanıyordum... Son sınıf Mezuniyet balosundan bir gün önce yanıma geldi ve 'çıktığım çocuk hasta ve partiye gelemeyecek' dedi, benimde çıktığım biri yoktu ve 7. sınıfta birbirimize söz vermiştik eğer çıktığımız biri olmazsa partilere birlikte gidecektik, 'en iyi arkadaş' olarak. Ve partiye birlikte gittik, o akşam çok güzeldi, her şey yolunda gitti, partiden sonra onu evine kapısının önüne kadar bıraktım, kapının önünde ona baktım o da bana o güzel gözleriyle gülümseyerek baktı. Onun benim olmasını istiyordum... Ama o bana benim ona baktığım gözle bakmıyordu bunu biliyordum, bana 'hayatimin en güzel zamanını geçirdiğini' söyledi ve yanağımdan öptü. Onu sadece arkadaş olarak istemediğimi bilmesini istiyordum, onu çok seviyordum ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama çok utanıyordum... Günler, haftalar, aylar geçti ve mezuniyet günü geldi çattı... Sürekli onu izledim onun mükemmel vücudunu seyrettim. Diplomasını almak için sahneye çıkarken sanki havada süzülen bir melek gibiydi. Onun benim olmasını istiyordum... Ama o bana benim ona baktığım gözle bakmıyordu bunu biliyordum. Herkes evine gitmeden önce yanıma geldi ve ağlayarak bana sarıldı sonra başını omzuma koydu ve 'sen benim en iyi arkadaşımsın, teşekkürler' deyip yanağımdan öptü. Onu sadece arkadaş olarak istemediğimi bilmesini istiyordum, onu çok seviyordum ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama çok utanıyordum... Aradan yıllar geçti... Bir kilisedeyim ve o kızın nikahını izliyorum... Evet artık evleniyordu, onun 'evet, kabul ediyorum' demesini, yeni hayatına girmesini izledim, başka bir adamla evli olarak. Onun benim olmasını istiyordum... Ama o bana benim ona baktığım gözle bakmıyordu bunu biliyordum. Yeni hayatına girmeden önce yanıma geldi ve 'nikahıma geldin teşekkürler' deyip yanağımdan öptü. Onu sadece arkadaş olarak istemediğimi bilmesini istiyordum, onu çok seviyordum ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama çok utanıyordum... Yıllar çok çabuk geçti Su an benim bir zamanlar en iyi arkadaşım olan kızın tabutuna bakıyorum, eşyaları toplanırken lise yıllarında yazdığı günlüğü ortaya çıktı... Hemen günlüğünü aldım ve günlükte okuduğum satırlar şöyleydi: 'Onun gözlerine bakarak onun benim olmasını diledim... Ama o bana benim ona baktığım gözle bakmıyordu bunu biliyordum. Onu sadece arkadaş olarak istemediğimi bilmesini istiyordum, onu çok seviyordum ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama çok utanıyordum... Keşke bana beni sevdiğini söyleseydi...' Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Buna benzer durumlar bir çoklarımızın başından geçmiştir güzel bir paylaşımdı teşekkürler alaturkam... Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 müslüm baba da söylemiştiya bir parca vardı aklıma o geldi son pişmanlık neye yarar herşeyin bedeli buraya kadar ... aklıma geldi işte sözleri doğrumu yazdım onuda bilmiyorum Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 aslinda Asya söylüyo, Müslüm babaniz malum icine etmis... Alıntı
Φ asterix Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Günler sessiz mahsun sensiz Günler her zamanki gibi telaşlı Yanlış nerde aklım sende Suçum neydi kimdi suçlu sormadım Çektin gittin dinlemeden Bana bir şey söylemeden Yıllar sonra dönsen de boş Son pişmanlık neye yarar Her şeyin bedeli var Olmadı yar Son pişmanlık neye yarar Her şeyin bedeli var Buraya kadar Firar eder aklım başımdan Uçar gider Ziyan olmuş yıllarım Varsın olsun beter müslüm gürses hıck, hıck, aslında bugün hakkaten aklımdan bu şarkı geçiyor nedense, ve nedense buraya yazmak geldi içimden nedense Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 aslinda Asya söylüyo, Müslüm babaniz malum icine etmis... 16579[/snapback] :) Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Buradaki yazımı geri çekiyorum. Yazmış olduğum yazıyı nasıl geri çekeceğimi bilmediğim için. Böyle yazmak zorunda kaldım.. Saygılar... Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 is it ok? Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Alaturka sildim silmesine ama sanırım geç kaldım. Aman bir daha bu mahalleye gelirmiyim.. Mohi o yazıyı yazmadım farzet.. Kalbim kırıldı.... Benim adıma herşey söylendi gık çıkarmadım ama senin adına birşey yazdım neredeyse dünya başıma yıkılacaktı. O yazıyı dikkate almayınız.. Saygılar... Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 aslinda Asya söylüyo, Müslüm babaniz malum icine etmis... 16579[/snapback] turkacım çok pardon ama böle demeyin babaya lütfen.normalde bende dinlemem şarkılarını ,ama çok özel bir sesi vardır ve oktavı da "dünyada" sayılıdır. sevgiler,saygılar Alıntı
Φ sezar1 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Duygularını dile getirirsin kızarlar getirmezsin yine kızarlar.. Şimdi adam duygularını dile getirmemiş anladım da en azından bakışlarıyla belli etmiştir kızı sevdiğini.. Bence adamın bir suçu yok.. Bun ca yıl gerçek duygularını farkettiremeyen .ipucu vermeyen kız suçlu.. Aman bence ikiside suçlu.. İki salak birbirini bulmuş..gerçek olamayacak bir öykü Alıntı
Φ sezar1 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 aslinda Asya söylüyo, Müslüm babaniz malum icine etmis... 16579[/snapback] turkacım çok pardon ama böle demeyin babaya lütfen.normalde bende dinlemem şarkılarını ,ama çok özel bir sesi vardır ve oktavı da "dünyada" sayılıdır. sevgiler,saygılar 16600[/snapback] sesimi?? olmadı bi daha ??? Eskiden sadece iyi besteler yaparmış.. şimdi başkalarının şarkılarını söylüyor.. bildiğimiz çok iyi bir insan olduğu.. sevenlerinde nedeni var sevmeyenlerinde... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 artık çok geç bu kavram bende yer almıyor benim için hiçbirşey için geç değildir............. benim hala umudum var kim demiş şarkımıydı neydi bilmem ama evet benim de hala umudum var.......heyooooheeeeeyooo yaşamayı seviyorum insanları seviyorumm...devamını siz getirin işte hayat güzel yaşa Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 aslinda Asya söylüyo, Müslüm babaniz malum icine etmis... 16579[/snapback] turkacım çok pardon ama böle demeyin babaya lütfen.normalde bende dinlemem şarkılarını ,ama çok özel bir sesi vardır ve oktavı da "dünyada" sayılıdır. sevgiler,saygılar 16600[/snapback] sesimi?? olmadı bi daha ??? Eskiden sadece iyi besteler yaparmış.. şimdi başkalarının şarkılarını söylüyor.. bildiğimiz çok iyi bir insan olduğu.. sevenlerinde nedeni var sevmeyenlerinde... 16610[/snapback] Müslüm Gürsesin sesini istediğiniz "bilirkişiye" sorabilirsiniz,oktavı çok yüksek bir sanatçımızdır .4-4,5 civarı olması lazım.sesini ,okuyuşunu beğenmiyor olabilirsiniz ,ama oktav bir gerçekliği içerir,kişisel bir görüş değil. Alıntı
Φ sezar1 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 aslinda Asya söylüyo, Müslüm babaniz malum icine etmis... 16579[/snapback] turkacım çok pardon ama böle demeyin babaya lütfen.normalde bende dinlemem şarkılarını ,ama çok özel bir sesi vardır ve oktavı da "dünyada" sayılıdır. sevgiler,saygılar 16600[/snapback] sesimi?? olmadı bi daha ??? Eskiden sadece iyi besteler yaparmış.. şimdi başkalarının şarkılarını söylüyor.. bildiğimiz çok iyi bir insan olduğu.. sevenlerinde nedeni var sevmeyenlerinde... 16610[/snapback] Müslüm Gürsesin sesini istediğiniz "bilirkişiye" sorabilirsiniz,oktavı çok yüksek bir sanatçımızdır .4-4,5 civarı olması lazım.sesini ,okuyuşunu beğenmiyor olabilirsiniz ,ama oktav bir gerçekliği içerir,kişisel bir görüş değil. 16630[/snapback] belki bir çok insanın sesi öyle çok kalın..( yani oktavlıdır) ama çıkıpta şarkı söylemez.. müslümün dinlenme nedeni.sesi değildir... dinlenmesi..sözleriyle bir çok kişinin acısını içinde barındıran şarkılar yazmasından geçmektedir.. beste yapmadığı içinde eskisi kadar dinlenmemektedir.. Alıntı
Φ sezar1 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 bence oldukça seveni olan bir şarkıcıyıda çok tartışmamak gerek.. Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 aslinda Asya söylüyo, Müslüm babaniz malum icine etmis... 16579[/snapback] turkacım çok pardon ama böle demeyin babaya lütfen.normalde bende dinlemem şarkılarını ,ama çok özel bir sesi vardır ve oktavı da "dünyada" sayılıdır. sevgiler,saygılar 16600[/snapback] sesimi?? olmadı bi daha ??? Eskiden sadece iyi besteler yaparmış.. şimdi başkalarının şarkılarını söylüyor.. bildiğimiz çok iyi bir insan olduğu.. sevenlerinde nedeni var sevmeyenlerinde... 16610[/snapback] Müslüm Gürsesin sesini istediğiniz "bilirkişiye" sorabilirsiniz,oktavı çok yüksek bir sanatçımızdır .4-4,5 civarı olması lazım.sesini ,okuyuşunu beğenmiyor olabilirsiniz ,ama oktav bir gerçekliği içerir,kişisel bir görüş değil. 16630[/snapback] belki bir çok insanın sesi öyle çok kalın..( yani oktavlıdır) ama çıkıpta şarkı söylemez.. müslümün dinlenme nedeni.sesi değildir... dinlenmesi..sözleriyle bir çok kişinin acısını içinde barındıran şarkılar yazmasından geçmektedir.. beste yapmadığı içinde eskisi kadar dinlenmemektedir.. 16638[/snapback] öncelikle insanın sesinin oktavlı olması kalın olduğu anlamına gelmez, 1 oktav = (kalın) do- (ince) do dizisine eşittir.sesi 4 oktav olan birinin çıkarabildiği ses en inceyi de kalını da içerir.ben bu sesin doğuştan gelen özelliğini vurguluyorum,neden dinlendiği müzikologların işi... Alıntı
Φ fındıkkurdu Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 olaya farklı bir bakış açısı biz babadan böyle gördük deyip susalım vede babanın sözüyle bitirelim == kör ol mankör olma == Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 müzik bölümünde tartışsak bunu Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 müzik bölümünde tartışsak bunu 16648[/snapback] ewt haklısın,başka bişey sölemiycem zaten ,yanlış bilgi edinilmesin diye şeetmiştim. Alıntı
Φ sezar1 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 müzik bölümünde tartışsak bunu 16648[/snapback] ewt haklısın,başka bişey sölemiycem zaten ,yanlış bilgi edinilmesin diye şeetmiştim. 16650[/snapback] sanat sanat içindir anlayışı gibi birşey.. Ben sanat toplum içindiri savunanlardan biriyim.. Ben beğenmeye bakarım.. Beğenmediğim bir ses 20 oktav olsun beni hiç ilgilendirmez.. kaç oktav olursa olsun..kulağa hoş gelmeyen bir sesin bir kimsenin de işine yaradığını sanmam.. ben tarkan ı beğenirim sesini..oktavı sıfırmıdır yirmimidir bilmem..işimede yaramaz.. Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 abi kolay gelsin. Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 arkadaşlar bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum galiba.konuyuda anlayamadım müslüm babamı umutsuz bir aşk vakasımı.biriniz özetleyinde yorulmayayım.canım arkadaşlarım benim. Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 arkadaşlar bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum galiba.konuyuda anlayamadım müslüm babamı umutsuz bir aşk vakasımı.biriniz özetleyinde yorulmayayım.canım arkadaşlarım benim. 16678[/snapback] çiçek kardeşim,konunun esasen müslüm babayla hiç ilgisi yok,ben bir müddet derdimi anlatmaya çalıştım ama bezdim sonradan boşver,müslüm konusu kapandı zaten..gel biz başka başlığa gidelim gir koluma Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.