Φ castbound Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2013 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2013 Merhaba arkadaşlar, bu aralar Belçika'da eğitim ile ilgili detaylı olarak araştırmalar yapmaktayım ancak Türkiye'den yurtdışına giden öğrenciler arasında genel anlamda İngiliz ve Amerikan üniversiteleri daha popüler olduğu için bu konu hakkında güncel ve güvenilir kaynaklara ulaşamadım.Aranızda Belçika'da okuyanınız var mı? İngiltere ile Belçika arasında bir kıyaslama yapmak gerekirse sizce ne gibi artı ve eksiler ön plana çıkar.Sormamın nedeni Belçika'da da İngilizce eğitim dilinde lisans ve yüksek lisans programları var, aynı zamanda fransızca öğrenme imkanınız da yüksek eğitim boyunca.Sizce hayat nasıl, eğitim kalitesi nasıl, eğitim süresince ve sonrasında iş olanakları iyi mi gibi sınırsız sayıda sorum var ama sizden gelecek her yorum benim için çok değerli,şimdiden size saygılar ve gelecek cevaplar için teşekkürler. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.