Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Bankalar arabayla yanaşıp para çekilebilecek bankamatikleri hizmete sokacak. İşte Kanada'dan gelen ATM Kullanma klavuzunun dilimize çevrilmiş hali. Kadın ve erkekler için ayrı ayrı hazırlanan klavuzu iyi okuyup iyice bellemekte fayda var!!! > Erkekler için: > >1- Aracınızla bankamatiğe yanaşın. > >2- Sol ön camı açın. > >3- Kartınızı yuvaya sokup şifrenizi girin. > >4- Çekmek istediğiniz tutarı girin. > >5- Kartınızı, paranızı ve fişinizi alın. > >6- Camı kapatın. > >7- Yolunuza devam edin. > Hanımlar için: > >1- Aracınızla bankamatiğe yanaşın. > >2- Geri vitese takıp camla makine aynı hizaya gelmesi için gereken miktarda geri gelin. > >3- El frenini çekin, camı açın. > >4- Çantanızı bulun, kartınızı bulmak için ön koltuğa boca edin. > >5- Radyonuzu kapatın. > >6- Kartı makineye takmaya çalışın. > >7- Arabadan bariz miktarda uzak kalan makineye daha rahat ulaşabilmek için arabanın kapısını açın. > >8- Kartı yerleştirin. > >9- Doğru tarafından tekrar yerleştirin. > >10- İç kapağında şifrenizin yazılı oldugu telefon defterinizi bulmak için çantanızı kurcalayın. > >11- Şifrenizi girin. > >12- İPTAL tuşuna basın ve doğru şifrenizi girin. > >13- Çekmek istediğiniz tutarı girin > >14- Yan aynadan makyajınızı kontrol edin. > >15- Paranızı ve fişinizi alın. > >16- Çantanızı tekrar koltuğa boşaltarak cüzdanınızı bulun ve paranızı içine koyun. > >17- Fişinizi fermuarlı bölüme yerleştirin. > >18- Makyajınızı tekrar kontrol edin. > >19- 1 metre ilerleyin. > >20- Bankamatiğe doğru geri geri gelin. > >21- Kartınızı alın. > >22- Çantanızı tekrar döküp kredi kartlığınızı bulun ve kartınızı uygun yere yerleştirin. > >23- Arkanızda söylenmekte olan erkek sürücüleri kızdırmak için uygun el hareketini yapın. > >24- Motoru tekrar çalıştırın ve yola devam edin. > >25- 5-6 kilometre ilerleyin. > >26- El frenini indirin. Alıntı
Φ Bay Bilen (BB) Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 çok işlevli bir kullanma klavuzuna benziyor. hazırlayanları gönülden tebrik ederim. her çeşit olası ve luzumlu ihtiyaca cevap verebilecek nitelikte yeterli miktarda bilgi bulunduran bir klavuz. tam bir başucu kitapçığı; bütün gerekleri tam manası ile karşılayacak, eminim Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 benim arabam yok nolcek ayrıca kapkaç tehlıkesınden dolayı öyle hızlı para çekıyorkı bayanlar şaşarsın Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 benim arabam yok nolcek ayrıca kapkaç tehlıkesınden dolayı öyle hızlı para çekıyorkı bayanlar şaşarsın Sana yaklaşan zaten yaklaştığına pişman olur,safi tırnaksın.. Alıntı
Φ masums Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 bana erkeklerin kullanma klavuzu bile fazla geldi bir bayan olarak,bu yazıyı hazırlayan kişi 1-2 yi ve 6-7 yi aynı anda yapamıyo demek ki arabayı bayanlardan iyi kullandığını iddia eden erkekler;araba kullanırken birine bişey soracak olsanız yanında durup camı açmak yerine hız keserken camı açamaz mısınız..yok allah bilir siz radyoyu falan da durup ayarlayıp sonra devam ediyosunuzdur Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 tauruscum bunu yazanda kabahat ama sende nasibini al bunu buraya taşımakla , inanamıyorum yaw , nasıl bir dalga geçme yoludur bu , hiçde öle yazıldığı gibi değil, erkeklere göre bir kaç gömlek hatta çok gömlek daha iyi olan bayan şöförler hatta bankamatik kullanıcıları var , öhö öhööö senden ricam arkadaşım , hanımlar için olan bölümün başına "bazı" kelimeciğini eklemen teşekkür Alıntı
Φ a.y.h.a.n Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 taurus bayanların gazabına uğruyoooo... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 erkekler de çok zeki ya,hele dolmuş şöforleriii aynı anda;hem dolmuşu kullanıyor,hem aynaya bakıp saçlarını tarıyor,bı yandan gelen geçene laf atıyorlarr Alıntı
Φ a.y.h.a.n Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 erkekler de çok zeki ya,hele dolmuş şöforleriii aynı anda;hem dolmuşu kullanıyor,hem aynaya bakıp saçlarını tarıyor,bı yandan gelen geçene laf atıyorlarr ve bu arada 5 dkda bir ücretini gönderemeyenler diye bağırıyorlar dolu minibüsün boş olduğunu iddaa ediyorlar ve genç sen şöle oturabilirsin diyerek vites kolunu gösteriyorlar Alıntı
Φ masums Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 arabam var ama,işe her gün servisle gidiyorum.ama inanın her gün yüreğim ağzımda,o kadar dikkatsiz ki şöförümüz,bi çok kaza atlattık,bi kez radyo ayarlarken yoldan çıkıyoduk ,şöförün cinsiyetini tahmin etmek çok zor olmasa gerek Alıntı
Φ a.y.h.a.n Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 arabam var ama,işe her gün servisle gidiyorum.ama inanın her gün yüreğim ağzımda,o kadar dikkatsiz ki şöförümüz,bi çok kaza atlattık,bi kez radyo ayarlarken yoldan çıkıyoduk ,şöförün cinsiyetini tahmin etmek çok zor olmasa gerek bayan servis şöförüde ilk defa duyuyorum Alıntı
Φ masums Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 zaten bayan değildiiiiiii Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 dostum bu konu daha önce de başka bir dizinde açılmıştı. o zaman epey şeyler yazmıştım bayanlarla biraz kapışmıştım. şimdi yazmayacağım.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 tauruscum bunu yazanda kabahat ama sende nasibini al bunu buraya taşımakla , inanamıyorum yaw , nasıl bir dalga geçme yoludur bu , hiçde öle yazıldığı gibi değil, erkeklere göre bir kaç gömlek hatta çok gömlek daha iyi olan bayan şöförler hatta bankamatik kullanıcıları var , öhö öhööö senden ricam arkadaşım , hanımlar için olan bölümün başına "bazı" kelimeciğini eklemen teşekkür Gülelim diye koydum bunu.Kızmak yok.. Ayrıca düzeltme yazısı kalkmış,yoksa değiştirirdim tabiki arkadaşım.. Alıntı
Φ profesör matematik hastası Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 dostum bu konu daha önce de başka bir dizinde açılmıştı. o zaman epey şeyler yazmıştım bayanlarla biraz kapışmıştım. şimdi yazmayacağım.. Yazarsan tek bir bayanla orada toplam kapıştığın miktar ne kadarsa o miktardan baya bi fazla benle kapışırsın haberin ola... Şaka ha ters anlaşılmayalım sonra... Alıntı
Φ ustundag Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 o kılavuzu hazırlayanı ve bizimle paylaşan arkadaşa tebrikler süper olmuş (ayrıca bayanlar için yazılanların %90 ı doğru )+( bir kaç bayan hariç) kim üstüne alınırsa artık Alıntı
Φ masums Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 bayan ve erkeklerin araba kullanma yeteneği açısından hiç bir fark yok aslında, erkekler araba kullanmayı daha küçük yaşlarda çoğu zaman 14-15 yaşlarında öğrendiği için acemiliklerini çocukken çıkarır ve göze batmaz,bir yere çarpsa çocuk yaa işte denir,ama bayanda öyle değil,anahtarı eline aldığından itibaren potansiyel facia gözüyke bakılır Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 bayan ve erkeklerin araba kullanma yeteneği açısından hiç bir fark yok aslında, erkekler araba kullanmayı daha küçük yaşlarda çoğu zaman 14-15 yaşlarında öğrendiği için acemiliklerini çocukken çıkarır ve göze batmaz,bir yere çarpsa çocuk yaa işte denir,ama bayanda öyle değil,anahtarı eline aldığından itibaren potansiyel facia gözüyke bakılır Allah aşkına ciddiye alma ya.. Kimsenin şöförlüğünü sorgulamıyoruz ki.Tamam sen benden güzel araba kullanıyorsundur.. Alıntı
Φ masums Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Allah aşkına ciddiye alma ya.. Kimsenin şöförlüğünü sorgulamıyoruz ki.Tamam sen benden güzel araba kullanıyorsundur.. iyi de ben sana yazmadım ki o cevabı.üstündağın mesajına karşılık yazdım.böyle algılamana üzüldüm Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 iyi de ben sana yazmadım ki o cevabı.üstündağın mesajına karşılık yazdım.böyle algılamana üzüldüm Uppps.. Özür dileriiiim.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 kim ne derse desin ben cook guldum bi bayan olarak ve bunu annemin okumasini cok isterdim.gonderebilirim di mi? Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 kim ne derse desin ben cook guldum bi bayan olarak ve bunu annemin okumasini cok isterdim.gonderebilirim di mi? Tabi ki lütfen.. Alıntı
Φ ustundag Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 bayan ve erkeklerin araba kullanma yeteneği açısından hiç bir fark yok aslında, erkekler araba kullanmayı daha küçük yaşlarda çoğu zaman 14-15 yaşlarında öğrendiği için acemiliklerini çocukken çıkarır ve göze batmaz,bir yere çarpsa çocuk yaa işte denir,ama bayanda öyle değil,anahtarı eline aldığından itibaren potansiyel facia gözüyke bakılır bayan ve erkeklerin araba kullanma yeteneği açısından çok fark var bence erkek daha küçük yaşta öğrenmiş olsada kendini araba kullanma konusunda geliştirebiliyor ama çoğu bayan öğrendiğiyle kalıyor ( hani çok fonksiyonlu cep telefonu vardır ,ama bir çoğu kullanmaz bana alo desin yeter diye) bayanlar da arabayı işte öyle kullanıyor işimi göreyim tamam. dediğin potansiyel facia örneklerinden çevremizde yüzlerce var ama herzaman dediğim gibi bir kaç bayan dışında , senide o birkaç bayanın içinde koyalım ve yinede bu günden itibaren bu konuda daha dikkatli olalım Alıntı
Φ masums Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 bayan ve erkeklerin araba kullanma yeteneği açısından çok fark var bence erkek daha küçük yaşta öğrenmiş olsada kendini araba kullanma konusunda geliştirebiliyor ama çoğu bayan öğrendiğiyle kalıyor ( hani çok fonksiyonlu cep telefonu vardır ,ama bir çoğu kullanmaz bana alo desin yeter diye) bayanlar da arabayı işte öyle kullanıyor işimi göreyim tamam. dediğin potansiyel facia örneklerinden çevremizde yüzlerce var ama herzaman dediğim gibi bir kaç bayan dışında , senide o birkaç bayanın içinde koyalım ve yinede bu günden itibaren bu konuda daha dikkatli olalım uyarın için teşekkürler ama ciddiye almayacakmışız topik sahibi öle diyooo ( bu da taurusa) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.