Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Fenerbahçe mi Benfica mı ?


forlif

Önerilen İletiler

Türk futbol tarihinin en önemli gecelerinden birini yaşayacağımız bu maçta Fenerbahçe 1-0'lık küçük avantajla Lizbon'a konuk olacak.

İlk maçta Fenerbahçe maçın başından sonuna kadar oyunu kontrol ederek müthiş bir futbolla Benfica'ya sahayı dar etti. Taraftarının rakip üzerinde kurduğu baskıyıda 1 golle süsleyen Fenerbahçe'de bu maç öncesi oldukça önemli eksikler bulunuyor. Mehmet Topal, Webo cezaları sebebiyle Meireles'de sakatlığı sebebiyle bu maçta forma giyemeyecek. Özellikle Mehmet Topal'ın eksikliğinin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Takım savunmasına inanılmaz katkı yapan Topal en çok ihtiyaç duyulan maçlardan birinde olmaması büyük şanssızlık oldu. Meireles'in yerine Salih'in doldurabileceğini düşünsemde bu derece önemli ağırlığı , temposu yüksek olan bu maçta baskıyı kaldıramama riskide yok değil. Topal'ın yerine oynayacak olan Selçuk'un ayağında çok fazla tutmaması ve çok hızlı Benficalı oyuncular karşısında ağır kalmaması gerekiyor. Zorlu bir deplasman ama biz Türkler bu tür maçları çok severiz.

Benfica ise son haftalarda ciddi düşüş yaşıyor. Takımın ligde oynadığı son Maritimo ve Kadıköy'de oynadığı futbol övüp övüp bitiremediğimiz Benfica ile yakından uzaktan alakası yok. Makine gibi işleyen takımın kanatları bekleneni veremiyor. Özellikle sol kanatta sıkıntılar yaşayan Benfica karşısında ligde son maçta uzun bir süre sonra çok iyi futbol oynayan hızı ile rakipler için ciddi tehlike olan Stoch'un oynamasının daha yararlı olabileceğini düşünüyorum. Bu sefer ortasahada çok daha hızlı futbolcularla sahada olacak Benfica karşısında Fenerbahçe'nin aynı ilk maçtaki gibi müthiş direnç koyması gerekiyor. Rakibin ilk maçta sahada ezilmesine rağmen Fenerbahçe'yi hala gerekli ciddiyete almamasıda Fenerbahçe'nin bir avantajı olacak. Benfica'da hastalığı bulunan Gaitan'ın durumu maç saatinde belli olacak ama büyük ihtimal sahada olması bekleniyor.

Bu kupayı çok isteyen Fenerbahçe'de en önemli sorunun grup aşamasından sonraki bütün turlarda ilk maçlarda kim eksik olursa olsun çok iyi futbol oynayıp 2.maçlarda kötü futbol oynaması olduğunu düşünüyorum. Bu deplasmanda böyle bir şansları kesinlikle yok. Benfica'nın baskısı karşısında gol yeme şansımız yüksek olduğu için kesinlikle 1 gol atmamız gerekiyor. İlk yarı beraberlik seçeneği iddaa kuponları için iyi bir seçim olacaktır.

 

Haber Kaynak: Bahisdoktoru

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.