Φ DarkmasteR Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Titreşimli, Kıpır Kıpır, Sesli Sessiz Fıkır Fıkır, Sohbetli Mohbetli Çatır Çatır, Türkiyede İLK ve TEK kelebek script v. sohbet™ sadece www.kelebek.gen.tr & www.kelebeksohbet.com adresinde. Sohbet Etmek artık daha heyecan verici. Yapim : KBSC Coder : AppendiX Coder : MdX Coder : economist Sizde Sohbetin Tadina Varacaksiniz! Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 valla ben gelecek seneyi dört gözle bekliyorum niyemi? dün karneleri aldık ne yazıkki teşekkür belgesi aldım oysaki takdir bekliyordum ama insanın da her beklentisi gerçekleşmiyor işte.. gelecek sene bana not vermiyen öğretmenlerin ellerinden öpcemm Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 hayattan hiçbir şey beklemiyorum...ama süprizlerede açığım yanii (yukardakine duyurulur ) Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 hayattan hiçbir şey beklemiyorum...ama süprizlerede açığım yanii (yukardakine duyurulur ) efendim?? ben sürprüzlere açık deelim . istemiyorum sürprüz mürprüz bana herşey açık olsunn ben buyum!!! Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 beklentim şu tatıle girmek ve zor bır yılın ağırlığını atmak Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Günışığı bay bayan?? Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 bayan dır kendisi sedat abi Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 bugün bi beklentim yok bugün bitti zaten ama yarın bana hayat sürprizler hazırlamasın!!.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 bayan dır kendisi sedat abi Onun kendi dili yokmuymuş yada kılavyesi.. Neden kendi yazmaz...? Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Onun kendi dili yokmuymuş yada kılavyesi.. Neden kendi yazmaz...? çevrim dışıysa eyer nasıl yassın??? yaww bu forumun saati yanlışşş, ben 8:41 de yasıyom 9:41 gösterio??? Alıntı
Φ dowjones Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Huzurlu gelecek kaygılarıyla boğulmamış kanaatkar bir hayat Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Forum ayarlarından düzeltebilirsin... sağol eren abim ama ayıptır sorması forum ayarları nerde??? Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Onun kendi dili yokmuymuş yada kılavyesi.. Neden kendi yazmaz...? ben cevap yazdığımı sanıyodumm özürr....bayanım ben.. Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Tabiiki benimde beklentilerim var.. yaşam kalitemi yükseltecekkadar para.......... Geçekten sevebileceğim bir eş.. Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 benim tek beklentim onun bana geri dönmesi imkansız bişey belki ama.. gerçekten olmasını isterdimm.. Alıntı
Φ fotoğrafcı Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Hayattan hiç birşey beklemiyorum beklemek için birşeyler yapmak gerekiyor. Alıntı
Φ asktan1 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 O kadar cok beklentilerim varki.... is yerinde yapilacak olan toplantiya kac kisi gelecek?isteklerimiz kabul edilecekmi?tatile gitmek istiyorum patrona daha söylemedim söylesem izin verecekmi? tatil beklentim hepsinden daha agir basiyor aslinda Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.