Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Beklentiler...

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Titreşimli, Kıpır Kıpır, Sesli Sessiz Fıkır Fıkır, Sohbetli Mohbetli Çatır Çatır, Türkiyede İLK ve TEK kelebek script v. sohbet™ sadece www.kelebek.gen.tr & www.kelebeksohbet.com adresinde. Sohbet Etmek artık daha heyecan verici.

Yapim : KBSC

Coder : AppendiX

Coder : MdX

Coder : economist

Sizde Sohbetin Tadina Varacaksiniz!

Gönderi tarihi:

valla ben gelecek seneyi dört gözle bekliyorum :blink: niyemi? dün karneleri aldık ne yazıkki teşekkür belgesi aldım oysaki takdir bekliyordum ama insanın da her beklentisi gerçekleşmiyor işte..

gelecek sene bana not vermiyen öğretmenlerin ellerinden öpcemm :angry2:

Gönderi tarihi:

hayattan hiçbir şey beklemiyorum...ama süprizlerede açığım yanii (yukardakine duyurulur :D )

efendim?? :mellow:

ben sürprüzlere açık deelim . istemiyorum sürprüz mürprüz bana herşey açık olsunn :P ben buyum!!!

Gönderi tarihi:

beklentim şu tatıle girmek ve zor bır yılın ağırlığını atmak :sweatingbullets:

Gönderi tarihi:

bugün bi beklentim yok bugün bitti zaten ama yarın bana hayat sürprizler hazırlamasın!!.. :)

Gönderi tarihi:

Onun kendi dili yokmuymuş yada kılavyesi..

Neden kendi yazmaz...?

çevrim dışıysa eyer nasıl yassın??? :):P

yaww bu forumun saati yanlışşş, ben 8:41 de yasıyom 9:41 gösterio??? :sweatingbullets::lol::)

Gönderi tarihi:

Forum ayarlarından düzeltebilirsin...

sağol eren abim ama ayıptır sorması forum ayarları nerde??? :mellow:

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

O kadar cok beklentilerim varki.... :) is yerinde yapilacak olan toplantiya kac kisi gelecek?isteklerimiz kabul edilecekmi?tatile gitmek istiyorum patrona daha söylemedim söylesem izin verecekmi? tatil beklentim hepsinden daha agir basiyor aslinda :(

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.