Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Güneşli Pazartesiler... Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Önceki başlık silindiği için,önerilerimi sanırım tekrardan yapacağım... Bu filmi mutlaka izleyin derim... Ne yazık ki;2005'in en kötü filmleri arasında ilk sırada yer almış bir yapıt... Nabza göre şerbet vermek böyle birşey oluyor olsa gerek... Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 güneşli pazartesiler filmini izlemiştim. klasik bir avrupa filmi. o kadar beğenmemiştim ki konusunu bile çok az hatırlıyorum Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Kasımda aşk başkadır Alıntı
Φ MaGeLLaN Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Melekler Sehri Meg RYAN-Nicholas CAGE izledigim filmlerin icinde en iyisiydi.dusunsenize sonu hayal kirikligiyla biten kac film varki... Alıntı
Φ ones Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Aşkın Gücü (1998) What Dreams May Come robin williams Alıntı
Φ ZEMHERiM Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Kasımda aşk başkadır Bu filmden bende çok etkilenmiştim..Gerçekten hoş bir film... Ama new yorkta sonbahar bambaşka Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 bense kasımda aşk başkadır filminde şeytanın avukatlarıyla oluşturulmuş keanu reeves ve charlize theron çiftinin tekrar kullanıldığını yine beğenilir umuduyla ama çok da başarılı olamadığını düşünüyorum Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 THE OLD BOY / İHTİYAR DELİKANLI Alıntı
Φ SERENGETİ Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 izlerken yerime mıhlandığım,yarım saati geçen;hamile bir kadını tecavüz sahnesinde donakaldığım(bu sahnede belluchi'nin kocası rol almıştır),hiçbir aşk filminde görmediğim sevgiye dair sahnelerede şahit olduğum ama aynı zamanda fransanın banliyölerinin sorunlarınada faşist bir bakış açısıyla yaklaşıp bütün fransız halkına yaptıysa haketmiştir mesajı gönderen ama sinema açısından tarihe geçecek bir külttür. izleyin derim. Alıntı
Φ SERENGETİ Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 türkiyede pek ilgi görmeyen ispanyol yapımı amerikadaki türlerine taş çıkartacak bir gerilim filmidir... Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 serengeti tezi bende izlemiştim sana katılıyorum film yönetmeni sayesinde başarı kazandı Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 Bende tvde reklamını gördüm bu filmin... Yanılmıyorsam bu akşam... merak ettim bi bakacağım bende Senin izlenimlerin nasıl? Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 Bende tvde reklamını gördüm bu filmin... Yanılmıyorsam bu akşam... merak ettim bi bakacağım bende Senin izlenimlerin nasıl? bu aksam saat 20:30 da atv de yayinlanacak, mutlaka izlenilmeli derim... Ömer Serif süper Alıntı
Φ jigsaw_killer Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 bi klasik olan "Back to the Future part1,2,3" Eski bir yapım olmasına rağmen harika bence.. sonra tabii kii::: "SAW" Alıntı
Φ SERENGETİ Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 New Yorklu yazar Stu Shepard bir telefon kulübesinin yanından geçerken telefon çalar. Shepard çalan telefonu açar ve telefondaki sesin söyledikleriyle irkilir. Telefondaki ses; Kulübeden çıkmamasını, eğer çıkarsa usta bir nişancının hedefi olacağını ve öldürüleceğini söyler. Shepardın üzerinde dolaşan ufak kırmızı lazer ışığı da telefondaki sesin şaka yapmadığının kanıtıdır. Son zamanlarda seyrettiğim en iyi amerikan filmlerinden biri bence ve film bittiğinde erken bittiği için epey bir hayıflandığımı hatırlıyorum.Pahalı elbiselere ve pahalı saatlere sahip bir yazarın,lüks bir yaşam elde edebilme telaşındaki şehirli insanın kendisiyle yüzleşmesini bu kadar güzel anlatabilir bir film.Sevgilisi ve karısının kulübenin etrafında göz göze geldikleri anda stu'nun karısına "bak bu sevgilim" dediği sahne tüyler ürpertir ayrıca. Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 colleteral film çok tarafsızdı kiralık katili suçlayamamıştım tarafsız olması güzeldi (tom cruise) Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 THE ROAD TO GUANTANAMO / GUANTANAMO YOLU Şuana kadar seyrettiğim en etkileyici filmdi diyebilirim... Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Shawshank Redemption - Esaretin bedeli Alıntı
Φ siyahinci Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 en beğendiğim filmlerden biri yüzüklerin efendisi üçlemesi tabikide. öyleki her üç filmin dvd si ve kitaplarını aldık. ailecek çok beğeniyoruz. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.