Φ selena Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2004 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2004 Merhaba ben Selena . Herkes iyidir umarım aranıza dün katıldım. diliyorum ki bu kez uzunca takılacağım bir forum olur.Hıı ne yapıyorum... Ben öğretmenim felsefe gurubu mezunuyum rehber öğretmen olarak çalışıyordum iki hafta öncesine kadar şimdi dinleniyorum. Evde olmayı çok seviyorum çünkü kendi zamanım ve hayatım üzerindeki güç tamamen bende oluyor böylece... görüşmek üzere... Alıntı
Φ jr.twinboy Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2004 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2004 hoşgeldin selen bende bugün cuma günü geldim umarım çok iyi anlaşır ve kaynaşırız Alıntı
Φ myrmidon Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2004 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2004 merhaba hocam umarım iyi bir mirmidonun olurum tabiki zeusun karıncalardan yaptığı savaşçıları seversen görüşürüz umarım asil kadroya geçersin [email protected] Alıntı
Φ jackjohnson Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2006 öĞrEtmeNim CaNıM BeniM , cANıM BeniM.. Bende müzik öğretmeniyim.. iŞi bıraktıN gaLiba,özeldemi ÇalıŞıyoRdun.. yazaCak bir ŞeyLer buLurmuyuZ.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2006 Merhaba ben Selena . Herkes iyidir umarım aranıza dün katıldım. diliyorum ki bu kez uzunca takılacağım bir forum olur.Hıı ne yapıyorum... Ben öğretmenim felsefe gurubu mezunuyum rehber öğretmen olarak çalışıyordum iki hafta öncesine kadar şimdi dinleniyorum. Evde olmayı çok seviyorum çünkü kendi zamanım ve hayatım üzerindeki güç tamamen bende oluyor böylece... görüşmek üzere... hoşgeldın,felsefe grubu benımde yan branşım.. vyy hem nıkımız hem alanlarımız benzıyor sana bı daha hoşgeldın ..felsefe muhabbetlerınde görmek isterım seni Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.