Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 19 yıl Bugün atv de bi yayinlanan bi habere göre TR de aclik sinirinda yasayan 30 milyon insan varmis...
Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 19 yıl BENİM DEVLET İŞLERİNE AKLIM PEK ERMEZ AMA BU ARALAR BİR SÜRÜ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALINDI TÜRKİYENİN HER YERİNE ATANDI VE ALDIKLARI MAAŞ ORTADA.BU KAYNAĞI SAĞLAYABİLEN DEVLET NEDEN BAŞKA KAYNAK BULUPTA DOĞUDA GÜNEYDOĞUDA O KADAR ZOR DURUMDA OLANLARA EL UZATMIYOR MERAK İÇERİSİNDEYİM. SEVGİLER ALATURKAM..
Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 19 yıl Sevgili Karcicegi_m , sorun ne biliomusun, bu rakam eger dogruysa nerdeyse TR nin yarisi demek, ve dolayisiyle bu sorun sade ve sadece doguda ve güneydoguda yasanilmio, ama oranin sorunuymus gibi gösterilio... Yani bu vaziyet zaten icleracisi, ama birde bunu sadece bi bölgenin sorunuymus gibi gösterip bazi kötü olaylara kilif olarak kullaniorlar yaaa...
Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 19 yıl Açlıkdan kasıtları, bonfilo, biftekse doğrudur. Ama kuru soğanla bir parça ekmekse.. Herkes tokk... Saygılar...
Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 19 yıl Açlıkdan kasıtları, bonfilo, biftekse doğrudur. Ama kuru soğanla bir parça ekmekse.. Herkes tokk... Saygılar... 15785[/snapback] Bunlarin belirli bi standarti var kralx ve buna göre degerlendirilio.... herkes tok diosun, bir sürü cocuk sokakta mendil satmak, ayakkabi boyamak zorunda mi? hastane masraflarini karsilayamayan kac milyon insan vardir? sadece ekmek, sogan diil mesele, ve bende cok ciddi bir sorun bu
Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 19 yıl Ciddiyetini biliyorum alaturka. Bu araştırmayı yapanlara ironi yapıyorum, hükümete ironi yapıyorum olay odur.. ok.. Saygılar..
Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 19 yıl Ciddiyetini biliyorum alaturka. Bu araştırmayı yapanlara ironi yapıyorum, hükümete ironi yapıyorum olay odur.. ok.. Saygılar.. 15787[/snapback] elbet bi gün alicam seni
Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 19 yıl Ciddiyetini biliyorum alaturka. Bu araştırmayı yapanlara ironi yapıyorum, hükümete ironi yapıyorum olay odur.. ok.. Saygılar.. 15787[/snapback] elbet bi gün alicam seni 15789[/snapback] Anladıysam acem asıllı arap olayım...???? Saygılar diyelim..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.