Φ Yalniz_Komando Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 "Republic of Turkey = Hindi Cumhuriyeti" Bu ismi istemiyoruz. "Republic of Türkiye" olmalı. Alıntı
Φ ..::uslu_cocuk::.. Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 "Republic of Turkey = Hindi Cumhuriyeti" Bu ismi istemiyoruz."Republic of Türkiye" olmalı. 15725[/snapback] bu uzun bir zamandır üzerinde durmak istemediğimiz bir konu maalesef.. Türkiye'ye 'Turkey' karşılığını kim vermiş, ne zaman verilmiş bilmiyorum,bilen varsa da aydınlatırsa sevinirim, ancak tahminimce bu; bir zamanlar Türkleri aşağılama fırsatı bulmuşların işi gibi.(?) Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 "Republic of Turkey = Hindi Cumhuriyeti" Bu ismi istemiyoruz."Republic of Türkiye" olmalı. 15725[/snapback] bu uzun bir zamandır üzerinde durmak istemediğimiz bir konu maalesef.. Türkiye'ye 'Turkey' karşılığını kim vermiş, ne zaman verilmiş bilmiyorum,bilen varsa da aydınlatırsa sevinirim, ancak tahminimce bu; bir zamanlar Türkleri aşağılama fırsatı bulmuşların işi gibi.(?) 15728[/snapback] İSMİMDEKİ GEREKLİ DÜZELTME YAPILACAKTIR.AFFINIZA SIĞINIYORUM BU HATA İÇİN DÜŞÜNEMEMİŞİM.......... NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 "Republic of Turkey = Hindi Cumhuriyeti" Bu ismi istemiyoruz."Republic of Türkiye" olmalı. 15725[/snapback] KATILIYORUM ARKADAŞIM. Alıntı
Φ Yalniz_Komando Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 "Republic of Turkey = Hindi Cumhuriyeti" Bu ismi istemiyoruz."Republic of Türkiye" olmalı. 15725[/snapback] bu uzun bir zamandır üzerinde durmak istemediğimiz bir konu maalesef.. Türkiye'ye 'Turkey' karşılığını kim vermiş, ne zaman verilmiş bilmiyorum,bilen varsa da aydınlatırsa sevinirim, ancak tahminimce bu; bir zamanlar Türkleri aşağılama fırsatı bulmuşların işi gibi.(?) 15728[/snapback] İSMİMDEKİ GEREKLİ DÜZELTME YAPILACAKTIR.AFFINIZA SIĞINIYORUM BU HATA İÇİN DÜŞÜNEMEMİŞİM.......... NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE 15767[/snapback] ****************** biz dilimize sahip çıkmaz isek kim çıkacak işte böyle gülünç bir hale getirirler bizi hemde en üst düzey protkollerde bile bu şeklide kullanılıyor.... ******************************************* yüregi senin gibi temiz arkadaşalar bu oyuna gelmesin istedim Alıntı
Φ KaRaKuRt Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Bu batı hep böyle. Tarihte ezik kaldıkları tüm milletleri ismen aşağılıyorlar.(Mongolian gibi) Alıntı
Φ Vedoefe Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2005 "Republic of Turkey = Hindi Cumhuriyeti" Bu ismi istemiyoruz."Republic of Türkiye" olmalı. 15725[/snapback] Boşverin arkadaşlar "it ürür kervan yürür." Alıntı
Φ Vedoefe Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 Boş were were bu hale gelmedik mi zaten... arkadaşa katılıyorum.. NE mUtlu türküm diyene.. 17140[/snapback] O zaman "W" yerine "V" kullanalım istersen. Daha TÜRK' çe sanırım. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ve TÜRK gibi yaşayana. Alıntı
Φ heyt be Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 ya elbette olmalı ama bi şey yapamayız. ayrıca dalga geçmeleri onların salaklığı. biz de egypt ye mısır diyoruz.turkiyede hangi insan kalkıpta ehehehe mısııır mısırsınız siz ehehe diyo allahaşkına. dillerine karıştırtçaklarını sanmıyorum.bize söyleseler adımızı değiştirin diye sallar mıydık?hayır Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.