Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 19 yıl PAPATYA TARLASII Papatya tarlasi... Bir papatya tarlasi düsün.. Ilkbahar ayi.. Ve sen, onun yanindan gecen yolda yürüyorsun... Ve o papatya tarlasinda bir papatya dikkatini ceker.. Binlercesinden birisidir ama sen, onun yanina gidersin.. Onda seni ceken bir seyler vardir. O papatyayi oldugu yerden koparirsin.. Sadece senin olsun istersin, sadece senin.. Ölecegini düsünmeden. Ve gidersin o tarladan... Icindeki siddetin durduramadigi bir bencillik ama bir o kadar güzel ve hapsedici. Iste bu TUTKU... Yine o tarlanin kenarindaki yolda yürüyorsundur.. Yine milyonlarcasi arasinda bir tanesi seni ceker.. Yaklasirsin, yanina gidersin o papatyanin.. Gözlerin baskasini görmez olur o an. Onun icin herseyi yapmak istersin... Dokunmak istersin.. Dokunamazsin, orda, onunla ölmek istersin. Ama birden hafif bir rüzgar eser ve bir baska güzel cicek kokusu gelir burnuna.. Dayanamazsin onun kokusuna.. Unutturur herseyi bir anda ve o kokunun geldigi yöne gidersin.. O papatya orda kalmistir, yüreginin bir kenarinda.. Paylasilmamistir bi cok sey.. Unutulmaz belki ama geri de dönülmez ona.. Iste bu ASK... Yine o yoldasin.. Papatya tarlasinin yanindan gecen.. Ve yine bir papatya ... Milyonlarcasinin icinde seni ceker.. Gidersin yanina.. Orda kalakalirsin.. O hic ölmesin diye her seyi yaparsin.. Tüm gücünle onunla olmak istersin.. Oradan seni koparacak hic bir güc olmadigina inanirsin.. Ve orda onunla ölene kadar birlikte kalirsin... Iste bu da SEVGI... SEWGİLERİMLE SECRETGİRL :> NESLİ
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 19 yıl çok güzel yazmışsın..çok etkilendim.. hoşgeldin sevgili secret girl
Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 19 yıl Öncelikle hoşgeldin secret girl.belki alakasız ama bu konunu görünce demetin şarkısı geldi aklıma onuda yazmadan geçemeyeceğim. Papatya Falları Dün seni aradım Kalamış'ta Sokak sokak Ne kadar cadde varsa bizi tanıyan Sordum yoktun Güneşin batışını seyrettim burundan İnanmazsan git Bekir Amca'ya sor O da seni sordu Yine papatya verdi elime Her zaman ki gibi başladım Seviyor sevmiyor... Sapını da sayarsam Seviyor çıkıyor Nerdesin ah nerde Bunu kimse bilmiyor Bu ne biçim yalnızlık Bana çok zor geliyor Ah şu papatya falları Çaresiz yüreğim buna mı kaldı Ah şu papatya falları Başka bahara kaldı La lo la lo lay, seviyor la lo la lo lay sevmiyor Unuttum diye yalan söyledim Bugün gibi aklımda vapurda bimit alışın İşte o simidin susamları gibi Havaya savruldu ezildi binlerce anılar Şimdi anılarınım tekrar topluyorum Unutabilir miyim acaba seni Düşüncelerimi boğaza bıraksam Ve boğsam aklımı Ümidimi de kestim Zaten yalan söylüyor papatya falları
Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 19 yıl Papatya çayı...)) Bir demliğin içine toplanmış ve yıkanmış papatyalardan bir tutam kadar atılır ve kaynatılır.. İçimi güzeldir. Karın, göğüs, alt solunum, üst solunum rahatsızlıkları'nın tedavisainde birebir endikedir...))) Saygılar...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.