Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 ben forumdan bazı kişilerle tanıştım ve şimdi iyi arkadaşız..burda ne ıdılerse oydular.onları çok sevdım.. sen de vardınya sırvana tanışırken kıss sedoş kimler vardı başka biz tanıyomuyuz Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2011 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2011 tanışmaya değer bulduklarımla tanıştım,aradan yıllar geçti hala görüşürüz.burada başlamıştı arkadaşlığımız...ne güzel günlerdi o günler hala özlemle okuyorum geçmişimizi ahhh yıllar üzdünüz beni... 1 Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2011 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2011 tanışmaya değer bulduklarımla tanıştım,aradan yıllar geçti hala görüşürüz.burada başlamıştı arkadaşlığımız...ne güzel günlerdi o günler hala özlemle okuyorum geçmişimizi ahhh yıllar üzdünüz beni... Güselim yasım ben de çok ösledim o günleri , dediğin gibi aradan yıllar geçti ve biz hala görüşmeye devam ediyoruz.Kankim,sen ve ece ablam Alıntı
Φ abdulselaö Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2011 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2011 bence sağlıksız bi yöntem.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.