Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

ben forumdan bazı kişilerle tanıştım ve şimdi iyi arkadaşız..burda ne ıdılerse oydular.onları çok sevdım..

:clover:sen de vardınya sırvana tanışırken :D

kıss sedoş kimler vardı başka biz tanıyomuyuz :D:lol:

• 4 yıl sonra...
Gönderi tarihi:

tanışmaya değer bulduklarımla tanıştım,aradan yıllar geçti hala görüşürüz.burada başlamıştı arkadaşlığımız...ne güzel günlerdi o günler hala özlemle okuyorum geçmişimizi :wub: ahhh yıllar üzdünüz beni...

Gönderi tarihi:

tanışmaya değer bulduklarımla tanıştım,aradan yıllar geçti hala görüşürüz.burada başlamıştı arkadaşlığımız...ne güzel günlerdi o günler hala özlemle okuyorum geçmişimizi :wub: ahhh yıllar üzdünüz beni...

Güselim yasım ben de çok ösledim o günleri , dediğin gibi aradan yıllar geçti ve biz hala görüşmeye devam ediyoruz.Kankim,sen ve ece ablam :hug:

• 1 ay sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.