Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 19 yıl DAYANAMADIM SÖYLEYİVERCEM BEN MYDALİNİN AŞKTAN YONTULMUŞ HALİYİM
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 19 yıl Yontma, cilalama, bakır, tunç, demir ...vs..vs 15526[/snapback] ANLAMIŞTIM AMA AÇIKLAMA GEREĞİ DUYMUŞUN SAĞOL VAROL ARKADAŞIM...
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 19 yıl AŞKOLSUN MAYDALİN...BENDE AŞK ACISINDAN YOK OLDUN DİYE ÜZÜLMÜŞTÜM... GİDİŞİN SUSKUN OLDU AMA DÖNÜŞÜN MUHTEŞEM OLDU ENTERESANSIN
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 19 yıl naasıl yani??? 15521[/snapback] ANLAMADIN MI BEN MAYDALİNİM.. 15532[/snapback] kusura bakmayın ben yeniyim bu alemde de
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 19 yıl HOŞ GELDİN ASDERİX 15536[/snapback] hoşbulduk son mohikan maydalin.... sen de hoşgeldin o zaman...
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 19 yıl HAİN SENİ.DOST DEDİK BAĞRIMIZA BASTIK EN SON BENİM HABERİM OLDU WAYYY BEEEE ... NEYSE TEKRAR HOŞ GELDİN.
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 19 yıl HAİN SENİ.DOST DEDİK BAĞRIMIZA BASTIK EN SON BENİM HABERİM OLDU WAYYY BEEEE ...NEYSE TEKRAR HOŞ GELDİN. 15583[/snapback] canımın içi nasılsın..
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 19 yıl Nicki degistirince kafada degisio mu? eger öyleyse bende bi deniim diorumda
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 19 yıl Nicki degistirince kafada degisio mu? eger öyleyse bende bi deniim diorumda 15649[/snapback] yok fazla değişen bişi yok nereye gidersen git veya ne isimi alırsan al beynini de yanında taşıdığın zaman kurtuluşun yok arkadaş... ama sen bir deneyebilirsin belli mi olur iyi gelir..
Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 19 yıl Nicki degistirince kafada degisio mu? eger öyleyse bende bi deniim diorumda 15649[/snapback] yok fazla değişen bişi yok nereye gidersen git veya ne isimi alırsan al beynini de yanında taşıdığın zaman kurtuluşun yok arkadaş... ama sen bir deneyebilirsin belli mi olur iyi gelir.. 15653[/snapback] Merhaba yarin demek, yeni bir adim demek, kutlarim! umarim istikbalde güzel günler bekliodur bizi be arkadas....
Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 19 yıl Bir kıvılcım düşer önce Büyür yavaş yavaş Bir bakarsın volkan olmuş yanmışsın arkadaş Dolduramaz boşluğunu ne ana ne kardaş Bu en güzel, bu en sıcak duygudur arkadaş Ortak olmak her sevince, Her derde kedere Ve yürümek ömür boyu Beraberce elele, Olmasın hiç O ta içten gülen gözlerde yaş, Yollarımız ayrılsa bile, Seninle A R K A D A Ş ! ! ! Yılmaz Güney
Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 19 yıl tamam seni unutmayacağım mydalin söz sana 15883[/snapback] sen iyimisin???
Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 19 yıl tamam seni unutmayacağım mydalin söz sana 15883[/snapback] sen iyimisin??? 15923[/snapback] neden bir insan kendisiyle vedalaşamaz mı?
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2005 19 yıl DAYANAMADIM SÖYLEYİVERCEM BEN MYDALİNİN AŞKTAN YONTULMUŞ HALİYİM 15514[/snapback] hoş geldiniz konuya biraz fransız kaldık ama uzun zamandan beri yoktunuz galiba hoş geldiniz yontulmamış haliniz kaldıysa.......
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.