Φ ustundag Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 büyük bir şirkette müdür olan ahmet bey yurt dışında yapacağı toplantı için sabah erkenden kalkıp uçak biletini almış ve ofisine gitmiş ,kapıda kendisini gece bekçisi karşılamış ve telaşla ahmet bey rüyamda bindiğiniz uçak düşüyor ve kurtulan olmuyor bence siz bugün uçağa binmeyin diyor.ahmet bey de iyi bakalım bir gün sonra gideyim diyor ve randevusunu erteliyor .gerçekten de uçak düşüyor ve kurtulan olmuyor ,bunun üzerine ahmet bey bekçiyi çağırıp kendisini ölümden kurtardığı için ödül veriyor ve işten kovuyor .neden kovuyor acaba?? basit bi soru lütfen bilenler hemen cevaplamasın yorumları okuyalım Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 Bunu boşver sen başka bir soru daha düşün. O sorunun yorumlarını birlikte okuruz..)) Gece bekçisi uyumaz, o yüzden işten atılmıştır.. Saygılar... Alıntı
Φ ustundag Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 Bunu boşver sen başka bir soru daha düşün. O sorunun yorumlarını birlikte okuruz..)) Gece bekçisi uyumaz, o yüzden işten atılmıştır.. Saygılar... 15491[/snapback] teşekkürler ilgin için Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 üstündağ ve kralx merhaba.nasılsınız. şu an sizde sitedesiniz sanırım.kolay gelsin. Alıntı
Φ sezar1 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2005 Bekçi mahkeme kararıyla işine dönmüş..Çünkü gündüz uyurken bu rüyayı gördüğünü söylemiş ve işveren para cezasına çarptırılmış neden? Alıntı
Φ kusadali_emix Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2005 Bunu boşver sen başka bir soru daha düşün. O sorunun yorumlarını birlikte okuruz..)) Gece bekçisi uyumaz, o yüzden işten atılmıştır.. Saygılar... 15491[/snapback] TEBRİKLER KIRK YIL DÜŞÜNSEN BULAMAZDIM BELKİDE Alıntı
Φ kusadali_emix Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2005 Bekçi mahkeme kararıyla işine dönmüş..Çünkü gündüz uyurken bu rüyayı gördüğünü söylemiş ve işveren para cezasına çarptırılmış neden? 16217[/snapback] OLABİLİR.BELKİDE BEKÇİNİN SİGORTASINI YATIRMADIĞINDAN YADA İFTİRADAN KİM BİLİR SÖYLEDE ÖĞRENEK Alıntı
Φ sezar1 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2005 Bekçi mahkeme kararıyla işine dönmüş..Çünkü gündüz uyurken bu rüyayı gördüğünü söylemiş ve işveren para cezasına çarptırılmış neden? 16217[/snapback] OLABİLİR.BELKİDE BEKÇİNİN SİGORTASINI YATIRMADIĞINDAN YADA İFTİRADAN KİM BİLİR SÖYLEDE ÖĞRENEK 16245[/snapback] Verdiği ödülün vergisini (Stopajı)öedemediği için Alıntı
Misafir Qwert Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2015 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2015 hiçbirşey anlmadım ya.... Alıntı
Misafir 12345 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2015 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2015 böyle zeka sorularını çözemeyince sinirleniyorum ben yapmayın abiler.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.