Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 19 yıl EsSelamu Aleykum Ve Rahmetullah. Tabiki bu sozun muhattablarina digerlerine Ve Aleyk.. Sizleri burada gormek ve sizin araniza katilma benim icin bi mutluluk:) Umarim sizlerle cok iyi anlasacagiz... Allah bizleri Akledenlerden eylesin insaAllah.. WeSelam
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 19 yıl hoşgeldin rümeysa şöyle sümeyye bacının yanına geç, en rahat yer orası...
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 19 yıl Sevgili Rumeysa aramıza hoş geldin ama, sanırım konuyu yanlış yere açtın, konu başka bir yere kaldırılırsa şaşırma. Muhtemelen, birbirimizi tanıyalım bölümüne yönlenir.. Saygılar..
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 19 yıl Yazar yok bilerek buraya actim konuyu.. diger bolumler beni ilgilendirmez . Hem astretix senin yol gostermene ihtiyacim yok ben kararimi kendim veririm
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 19 yıl yok bilerek buraya actim konuyu.. diger bolumler beni ilgilendirmez . Hem astretix senin yol gostermene ihtiyacim yok ben kararimi kendim veririm 15344[/snapback] Ben asterix değilim kralx im. Ayrıca, heralde yani kararını kendin verdin.. Benden söylemesi konu başka bir yere taşınabilir. Dinle ne alakası var.. Saygılar..
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 19 yıl Hem astretix senin yol gostermene ihtiyacim yok ben kararimi kendim veririm 15344[/snapback] Ben asterix değilim kralx im. Ayrıca, heralde yani kararını kendin verdin.. Benden söylemesi konu başka bir yere taşınabilir. Dinle ne alakası var.. Saygılar.. 15358[/snapback] bana cevap verirken senin adını niye kullansın.
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 19 yıl O cavabın başındaki kısım banaydı, sonu sanaymış bende yeni farkettim.. olabilir insanız, hata yaparız... Saygılar..
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 19 yıl EsSelamu Aleykum Ve Rahmetullah. Tabiki bu sozun muhattablarina digerlerine Ve Aleyk.. Sizleri burada gormek ve sizin araniza katilma benim icin bi mutluluk:) Umarim sizlerle cok iyi anlasacagiz... Allah bizleri Akledenlerden eylesin insaAllah.. WeSelam 15339[/snapback] YANİ BENİM İÇİN ÖNEMLİ DEĞİL DE BİRİNİN CANI FENA HALDE BAZILARINA SIKILIP FORUMA ÖYLE BİR DALIYOR Kİ NE DESEN SUÇ. SEVGİLİ RUMEYSA ADAM SANA GÜZEL BİR FİKİR VERDİ SEN ADAMI HEMEN AŞAĞILIYORSUN BU BİR. HEMEN KENDİNE BİR ÇERÇEVE ÇİZİP KENDİ GÖRÜŞÜN DIŞINDAKİLERİ VE ALEYKLEMİŞSİN BU İKİ ADAM DA SANA VE ALEYKLEMEYECEĞİN BİR KİŞİ TAVSİYE ETMİŞ SEN ONU DA AZARLAMIŞSIN BU ÜÇ BU DURUM DA HERALDE BENİ DE VE ALEYKLERSİN BU DÖRT SEVGİYLE KAL BU BEŞ
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 19 yıl Neyse; Aleyküm selam Rumeysa, Senden güzel iletiler umuyorum.. Sevgiler...
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 19 yıl hoşgeldin rümeysaşöyle sümeyye bacının yanına geç, en rahat yer orası... 15340[/snapback] Asterix Ilk defa dogru soyledigine sahid oluyorum Hos geldin Rumeysa Kardesim.. Bizim aramizda bulunmaktan pek fazla mutluluk duyma cunku aramizda pek öyle tartismalara acik olan, elle tutulup gozle gorulecek biseyler anlatan pek yok desen yeri.. ki zamanla sende bunun farkina varacaksin Tekrardan Hos geldin diyorum.. Rabbimden umit ederimki bizi bilgilendirecek ve gozumuzu acacak konularla gelirsin
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 19 yıl gördün mü rümeysa haksız yere kırdın şu narin kalbimi öbür tarafta iki elim yakanda olucak.
Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 19 yıl hos geldin nasilsin hayat nasil sen Sümeyyeye bakma burayi seveceksin ayrica ve aleyküm selam ve rahmetullah ve yine ayrica amin...
Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 19 yıl VAY BE BEN YOKKEN NE ÇOK İNSAN GELMİŞ YAFFFF..HERKESE HOŞ GELDİN HOŞ GÖRDÜM HOŞ GELMİŞSİN.......
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.