Φ Rumeysa Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 EsSelamu Aleykum Ve Rahmetullah. Tabiki bu sozun muhattablarina digerlerine Ve Aleyk.. Sizleri burada gormek ve sizin araniza katilma benim icin bi mutluluk:) Umarim sizlerle cok iyi anlasacagiz... Allah bizleri Akledenlerden eylesin insaAllah.. WeSelam Alıntı
Φ asterix Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 hoşgeldin rümeysa şöyle sümeyye bacının yanına geç, en rahat yer orası... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 Sevgili Rumeysa aramıza hoş geldin ama, sanırım konuyu yanlış yere açtın, konu başka bir yere kaldırılırsa şaşırma. Muhtemelen, birbirimizi tanıyalım bölümüne yönlenir.. Saygılar.. Alıntı
Φ Rumeysa Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 yok bilerek buraya actim konuyu.. diger bolumler beni ilgilendirmez . Hem astretix senin yol gostermene ihtiyacim yok ben kararimi kendim veririm Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 yok bilerek buraya actim konuyu.. diger bolumler beni ilgilendirmez . Hem astretix senin yol gostermene ihtiyacim yok ben kararimi kendim veririm 15344[/snapback] Ben asterix değilim kralx im. Ayrıca, heralde yani kararını kendin verdin.. Benden söylemesi konu başka bir yere taşınabilir. Dinle ne alakası var.. Saygılar.. Alıntı
Φ asterix Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 Hem astretix senin yol gostermene ihtiyacim yok ben kararimi kendim veririm 15344[/snapback] Ben asterix değilim kralx im. Ayrıca, heralde yani kararını kendin verdin.. Benden söylemesi konu başka bir yere taşınabilir. Dinle ne alakası var.. Saygılar.. 15358[/snapback] bana cevap verirken senin adını niye kullansın. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 O cavabın başındaki kısım banaydı, sonu sanaymış bende yeni farkettim.. olabilir insanız, hata yaparız... Saygılar.. Alıntı
Φ bozan Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 EsSelamu Aleykum Ve Rahmetullah. Tabiki bu sozun muhattablarina digerlerine Ve Aleyk.. Sizleri burada gormek ve sizin araniza katilma benim icin bi mutluluk:) Umarim sizlerle cok iyi anlasacagiz... Allah bizleri Akledenlerden eylesin insaAllah.. WeSelam 15339[/snapback] YANİ BENİM İÇİN ÖNEMLİ DEĞİL DE BİRİNİN CANI FENA HALDE BAZILARINA SIKILIP FORUMA ÖYLE BİR DALIYOR Kİ NE DESEN SUÇ. SEVGİLİ RUMEYSA ADAM SANA GÜZEL BİR FİKİR VERDİ SEN ADAMI HEMEN AŞAĞILIYORSUN BU BİR. HEMEN KENDİNE BİR ÇERÇEVE ÇİZİP KENDİ GÖRÜŞÜN DIŞINDAKİLERİ VE ALEYKLEMİŞSİN BU İKİ ADAM DA SANA VE ALEYKLEMEYECEĞİN BİR KİŞİ TAVSİYE ETMİŞ SEN ONU DA AZARLAMIŞSIN BU ÜÇ BU DURUM DA HERALDE BENİ DE VE ALEYKLERSİN BU DÖRT SEVGİYLE KAL BU BEŞ Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 Neyse; Aleyküm selam Rumeysa, Senden güzel iletiler umuyorum.. Sevgiler... Alıntı
Φ Sümeyye Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 hoşgeldin rümeysaşöyle sümeyye bacının yanına geç, en rahat yer orası... 15340[/snapback] Asterix Ilk defa dogru soyledigine sahid oluyorum Hos geldin Rumeysa Kardesim.. Bizim aramizda bulunmaktan pek fazla mutluluk duyma cunku aramizda pek öyle tartismalara acik olan, elle tutulup gozle gorulecek biseyler anlatan pek yok desen yeri.. ki zamanla sende bunun farkina varacaksin Tekrardan Hos geldin diyorum.. Rabbimden umit ederimki bizi bilgilendirecek ve gozumuzu acacak konularla gelirsin Alıntı
Φ asterix Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 gördün mü rümeysa haksız yere kırdın şu narin kalbimi öbür tarafta iki elim yakanda olucak. Alıntı
Φ şirin Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 ve aleyküm selam....hoşgeldin rümeysa.. Alıntı
Φ dilku Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 hos geldin nasilsin hayat nasil sen Sümeyyeye bakma burayi seveceksin ayrica ve aleyküm selam ve rahmetullah ve yine ayrica amin... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 VAY BE BEN YOKKEN NE ÇOK İNSAN GELMİŞ YAFFFF..HERKESE HOŞ GELDİN HOŞ GÖRDÜM HOŞ GELMİŞSİN....... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.