Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

EsSelamu Aleykum Ve Rahmetullah. Tabiki bu sozun muhattablarina digerlerine Ve Aleyk..

Sizleri burada gormek ve sizin araniza katilma benim icin bi mutluluk:)

Umarim sizlerle cok iyi anlasacagiz...

Allah bizleri Akledenlerden eylesin insaAllah..

WeSelam

Gönderi tarihi:

Sevgili Rumeysa aramıza hoş geldin ama, sanırım konuyu yanlış yere açtın, konu başka bir yere kaldırılırsa şaşırma. Muhtemelen, birbirimizi tanıyalım bölümüne yönlenir..

Saygılar..

Gönderi tarihi:
yok bilerek buraya actim konuyu.. diger bolumler beni ilgilendirmez . Hem astretix senin yol gostermene ihtiyacim yok ben  kararimi kendim veririm

15344[/snapback]

Ben asterix değilim kralx im. Ayrıca, heralde yani kararını kendin verdin.. Benden söylemesi konu başka bir yere taşınabilir. Dinle ne alakası var..

Saygılar..

Gönderi tarihi:
Hem astretix senin yol gostermene ihtiyacim yok ben  kararimi kendim veririm

15344[/snapback]

Ben asterix değilim kralx im. Ayrıca, heralde yani kararını kendin verdin.. Benden söylemesi konu başka bir yere taşınabilir. Dinle ne alakası var..

Saygılar..

15358[/snapback]

bana cevap verirken senin adını niye kullansın.

Gönderi tarihi:
EsSelamu Aleykum Ve Rahmetullah. Tabiki bu sozun muhattablarina digerlerine Ve Aleyk..

Sizleri burada gormek ve sizin araniza katilma benim icin bi mutluluk:)

Umarim sizlerle cok iyi anlasacagiz...

Allah bizleri Akledenlerden eylesin insaAllah..

WeSelam

15339[/snapback]

YANİ BENİM İÇİN ÖNEMLİ DEĞİL DE BİRİNİN CANI FENA HALDE BAZILARINA SIKILIP FORUMA ÖYLE BİR DALIYOR Kİ NE DESEN SUÇ. SEVGİLİ RUMEYSA ADAM SANA GÜZEL BİR FİKİR VERDİ SEN ADAMI HEMEN AŞAĞILIYORSUN BU BİR.

HEMEN KENDİNE BİR ÇERÇEVE ÇİZİP KENDİ GÖRÜŞÜN DIŞINDAKİLERİ VE ALEYKLEMİŞSİN BU İKİ

ADAM DA SANA VE ALEYKLEMEYECEĞİN BİR KİŞİ TAVSİYE ETMİŞ SEN ONU DA AZARLAMIŞSIN BU ÜÇ

BU DURUM DA HERALDE BENİ DE VE ALEYKLERSİN BU DÖRT

SEVGİYLE KAL BU BEŞ

Gönderi tarihi:
hoşgeldin rümeysa

şöyle sümeyye bacının yanına geç,

en rahat yer orası... :clover:

15340[/snapback]

Asterix

Ilk defa dogru soyledigine sahid oluyorum

Hos geldin Rumeysa Kardesim.. Bizim aramizda bulunmaktan pek fazla mutluluk duyma cunku aramizda pek öyle tartismalara acik olan, elle tutulup gozle gorulecek biseyler anlatan pek yok desen yeri.. ki zamanla sende bunun farkina varacaksin

Tekrardan Hos geldin diyorum.. Rabbimden umit ederimki bizi bilgilendirecek ve gozumuzu acacak konularla gelirsin

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.