Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 amerikan: hey, dostum burda bir problem mi var ? türk: noluyoaa laan burdaaa ? amerikan: nasil gidiyor mike ? türk: nabiyon lan amerikan: korkarim seni öldürecegim...! türk: salavat getir lan amerikan: oov dostum, hic cool olmamissin... türk: bu ne lan ?? **.**** benzemissin... amerikan: hey steve , neden kendine bir icki koymuyosun..? türk: lan süleyman , kap iki RAKI gel bakim hemen .. amerikan: lanet olsun sana christine ! türk: allah senin belaniii versin nurcaan ! amerikan: tanri askina brad, kes sesini artik. türk: allahim sabir ver, kees laan yeteeer amerikan: aman tanrim simdi napicaz. türk: ha **...***..., sic.iikk.. amerikan: help me please.. türk: baksana lan !! amerikan: ne derler bilirsin jack , hayat beklenmedik suprizlerle doludur türk: valla oglum bi söz var hani , kaderde varsa düzülmek neye yarar üzülmek amerikan 1 : dante nin bu kitabini okudun mu micheal..? amerikan 2 : aaa evet , gercekten edebi degeri olan bir calisma turk 1 : abi da vinci sifresini okudum harikaa.. turk 2 : laan biiirak ! iyice entel - dantel oldun basimiza.... amerikan: hey jery gel pizza ye dostum.. türk: Hasan gel lan buraya, missss gibi menemen yaptik amerikan: FBI .. bir kac soru sorabilirmiyim? türk: biz polisden geldik , sen nerdeydin dün lan essek? amerikan: (ses cikarmadan el i$aretiyle) sen oraya sen buraya sessiz olun türk: daliyoruz haydaaaaaaaaa !!! Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 hhahaha çok güsel ya eline saglık :D Alıntı
Φ parasetemol Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 güzel olmuş eline sağlık Alıntı
Φ tuba_muzo Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 çok güzel olmuş gülmekten öldümm eline saglık Alıntı
Φ hepyeke Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Yaw biz hakkatende böyleyiz. Nadide bir milletiz vesselam Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Yaw biz hakkatende böyleyiz. Nadide bir milletiz vesselam +1 Alıntı
Φ stormbringer_g Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 bizim gibisini zor bulurlar Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.